6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Niaouli E252

$2.59 - $643.50

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E252-Niaouli Kategori: ,

minyak esensial niaouli organik

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Niaouli sing digawe sacara organik duwe aroma camphorous, lumahing lan nyebar banget. Amarga wangi iki rada kuwat, umume wong luwih apik yen dicampur karo minyak liyane utawa diencerke ing diffuser. Kaya umume spesies saka kulawarga Melaleucas, minyak esensial Niaouli wis digunakake kanggo keperluan obat pirang-pirang abad, lan isih kalebu salah sawijining obat sing bisa dipercaya kanggo akeh kulawarga.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

PUSTAKA

Nomer CAS: 8014-68-4 ; 132940-73-9
Nomer EINECS: 310-217-5
Kode Produk: E252
Jeneng INCI: Minyak Daun Melaleuca Quinquenervia Viridiflora (Niaouli)

Bagean sing digunakake: godhong
SINONIM: Quinquenervia Melaleuca CT 1,8 cineole Melaleuca viridiflora Sol. Ex Gaertn.
Jeneng umum: Paperbark godhong wiyar, Wit Teh Babakan Kertas, Wit Punk
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Ndhuwur

Rincian Minyak AromaEasy Niaouli Essential

Jeneng Ilmiah: Melaleuca Quinquenervia Cineolifera
Asal: Australia
Bagéyan Tanduran: Godhong
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Katon: Cairan bening kuning tanpa warna

Campuran Uga Kanthi: Basil, Mrico Ireng, Cedarwood, Chamomile, Wiji ketumbar, Cypress, Eucalyptus, Fennel, Fragonia, Frankincense, Galbanum, Geranium, Ginger, juniper, Lavender, lemon, lemongrass, Manuka, Marjoram, Mur, Myrtle, Oranye (manis), Peppermint, Pine, Ravensara, Ravintsara, Rosemary, Sugih, Tea Tree, Thyme

 

keuntungan Niaouli Minyak atsiri

Nambah Kesehatan Kulit
Minyak esensial Niaouli bisa ditrapake ing macem-macem jinis kulit kanggo nambah kulit.
Iki minangka agen pembersih sing apik kanggo mbantu nyuda minyak lan katon kukul.
Duwe kemampuan kanggo ningkatake regenerasi sel anyar, bisa ngobati bekas kukul lan cacat.
Minangka astringen, iki uga efektif kanggo toning lan ngencengi kulit.

Ngurangi Sunburn
Minyak esensial Niaouli duweni sifat anti-inflamasi lan antioksidan, saengga cocog kanggo sunburn.
Luwih efektif maneh yen dikombinasikake karo minyak liyane kayata lavender kanggo ngatasi kulit sing sunar.

Nambani Masalah Pernafasan
Minyak esensial Niaouli dianggep minangka obat alami kanggo macem-macem kahanan ambegan.
Iki bisa ngresiki saluran napas lan ngatasi masalah napas kaya sinusitis, batuk, alergi, lan asma.

 

minyak esensial niaouli organik

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Niaouli E252 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Niaouli

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Niaouli E252 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Niaouli Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Niaouli E252 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Niaouli

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Niaouli E252 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Niaouli Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Niaouli E252 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Niaouli DahuricBlack PepperOils E252 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati karo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Niaouli Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Niaouli E252 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where tuku Niaouli Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Niaouli E252 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Niaouli Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Niaouli E252, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Niaouli Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Niaouli  E252 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Niaouli 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Niaouli E252 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Grosir Minyak Esensial Niaouli E252 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Niaouli Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Niaouli E252 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Niaouli Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Niaouli E252.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Niaouli

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Niaouli E252 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Niaouli

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px