6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Osmanthus E264

$4.70 - $1,170.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E264 Kategori: ,

minyak esensial osmanthus

lenga osmanthus

 

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 68917-05-5 ; 92347-21-2
Nomer EINECS: 296-209-1
Kode Produk: E264

Bagean sing digunakake: Bunga
SINONIM: Osmanthus fragrans Lour.
Jeneng umum: Osmanthus Manis, Zaitun Manis, Zaitun Teh, Zaitun Wangi
 

PURWAKA
Minyak esensial Osmanthus sing digawe digawe saka kembang oranye wangi saka fragm Osmanthus sing asale saka Asia (Himalaya Timur, China lan Jepang). Ing pangobatan tradhisional Tiongkok, Osmanthus misuwur kanthi antioksidan, anti-rematik lan sifat antibakteri. Disebut Teh Herb Kembang kanthi nilai rasa, Osmanthus digunakake minangka teh herbal.

Minyak wangi Osmanthus minangka cathetan mewah ing campuran minyak wangi utawa bisa dienggo minangka wangi dhewe kanthi aroma wangi sing apik banget, menghiasi saka woh pir utawa apricot sing asri lan empuk. nyelehake Kembang halus kanggo kabeh musim, Osmanthus pancen asli lan feminin.

MANFAAT LAPORAN
Minyak esensial Osmanthus minangka tambahan produk perawatan kulit kanggo menehi nutrisi lan kulit. Minyak kasebut uga nduweni sipat astringen, antimikroba lan anti-inflamasi sing bisa ngatasi kahanan kulit topikal kayata eksim lan rosacea.

Kanthi emosional lan semangat, Minyak Esensial absolut Osmanthus ngresiki lan nambah semangat. Minyak esensial iki ningkatake energi positif lan bisa mbantu nyuda ketegangan lan depresi kahanan.

minyak esensial osmanthus didol

Bahan alami berkelanjutan, didhukung karo ilmu pengetahuan

KIMIA PERFECT

KIMIA PERFECT

Ora kabeh minyak esensial digawe padha. Kita ora bakal kompromi kanthi sengaja kanthi nambahake bahan sintetis, kontaminan utawa pengisi, utawa nggunakake praktik produksi sing ora etis. Liwat proses pamilihan pemasok sing ketat lan komitmen sing ora kendhat kanggo pengujian kualitas sing ketat, kita njamin manawa saben produk sing didol 100% murni lan asli.
ORGANIKSUSTAINABLE

MUNGKIN

Kita gumantung karo hubungane karo distilasi / pemasok lan ngerti praktik sing apik supaya produk kasebut ora kena pestisida lan laku jina.
PENGIRIMAN GRATIS ING Jagad

PENGIRIMAN GRATIS ING Jagad

Kita minangka perusahaan non-MLM lan adol online kanthi langsung menyang pelanggan sing dununge ing luwih saka 220 negara ing saindenging jagad. Rega kita mesthi Grosir, kanggo saben klien; Sampeyan ora prelu ndhaptar utawa dadi anggota kanggo njupuk kauntungan saka rega grosir. Kita uga nawakake tarif subsidi kanggo pengiriman internasional.

Steel

laris

osmanthus minyak esensial

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px