6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Kacang E261

$4.14 - $1,029.60

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E261-Nutmeg Kategori: ,

tuku minyak esensial pala

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8008-45-5 ; 84082-68-8
Nomer FEMA: 2793
Nomer EINECS: 282-013-3
Kode Produk: E261
Jeneng INCI: Myristica fragrans (Nutmeg) Minyak Kernel

Bagean sing digunakake: Kernel
SINONIM: Myristica fragrans Houtt.
Jeneng umum: Kacang Wangi, Kacang Bener, Jaiphal, Jatiphala
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Ndhuwur nganti Cathetan Tengah

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Pucuk Pucuk Kami minangka minyak anget kanthi aroma entheng, seger, pedhes-manis lan kayu. Uap sing disaring saka kernel sing garing saka fragrist Myristica. Woh wit ijo iki katon padha karo apricot. Nalika woh-wohan diwasa, mula bakal dikoleksi pala. Udakara udakara enem nganti wolung minggu supaya pala bisa garing ing srengenge. Sanajan umume dikenal minangka agen rasa, Nutmeg Essential Oil ngemot macem-macem senyawa sing bisa nyegah penyakit lan ningkatake kesehatan sakabehe.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian minyak atsiri AromaEasy Nutmeg

Jeneng Ilmiah: Myristica fragrans
Asal: Sri Lanka
Bagéyan Tanduran: Kernels
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Penampilan: Cairan tanpa warna, transparan, seluler

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Mrico Ireng, Clary Sage, Cistus, Cypress, Frankincense, Galbanum, Geranium, Labdanum, Daun Laurel, Lavandin, Lavender, lemon, Jeruk, Melissa, Nagarmotha, Oakmoss, nilam, Petitgrain, Rosemary, Candhake, Kacang Tonka, vetiver 

 

keuntungan Nutmeg Minyak atsiri

Netralisir Radikal Bebas
Minyak esensial pala duwe senyawa tanduran sing sugih sing dadi antioksidan.
Bisa uga nglindhungi sel saka radikal bebas, sing bisa nyebabake penyakit jantung, kanker lan penyakit liyane.
Antioksidan uga migunani kanggo kulit. Nggunakake kanthi topikal bakal ngencengi kulit lan nyuda tandha tuwa.

Nambah Sakit Nemen
Atribut anti-inflamasi minyak esensial pala bisa mbantu ngobati kahanan nyeri nemen kayata nyeri sirah, nyeri punggung lan nyeri arthritis.
Dituduhake kanggo nambah sirkulasi lan nyuda rasa nyuda lan nyeri otot.

Ngewangi Turu Tiba
Nutmeg duwe sipat sedative sing kabukten nguntungake turu.
Nghirup wangi minyak pala sing nentremake mbantu sampeyan santai lan turu suwe maneh.

 

tuku minyak esensial pala

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Pala E261 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Pala

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Pala E261 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Atsiri Nutmeg Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Pala E261 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Pala

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Pala E261 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Biji Pala Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Pala E261 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricNutmeg Oils E261 durung: 1)Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Esensial Pala Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Pala E261 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Ngendi Tuku Grosir Minyak Esensial Pala

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Pala E261 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Pala

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Pala E261, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Atsiri Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Pala   E261 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Pala 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Pala E261 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Minyak Pala E261 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik. utawa zat reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Pala Murni  

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Pala E261 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Pala Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Pala E261.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Atsiri Pala

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px