Grosir Minyak Esensial Kacang E261

$55.97 - $2,212.91

Pilih pilihan
Ukuran: 100ml (3.38 fl oz)
$55.97
Ukuran: 250 g (8.82 ons)
$134.53
Ukuran: 500 g (17.64 ons)
$244.60
Ukuran: 1 kg (2.20 pon)
$465.88
Ukuran: 2 kg (4.41 pon)
$913.12
Ukuran: 5 kg (11.02 pon)
$2,212.91
Clear

Nutmeg minangka wit ijo tropis sing asale ing Indonesia. Wiji pala iku bumbu populer. Umume digunakake kanggo nambah rasa ing macem-macem produk panganan.

Minyak atsiri Pala wis dadi obat herbal kanggo kuatir, depresi, gangguan lan gangguan pencernaan.

SKU: E261-Nutmeg Kategori: ,