6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Palmarosa E254

$4.23 - $1,053.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E254-Palmarosa Kategori: ,

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8014-19-5 ; 84649-81-0
Nomer FEMA: 2831
Nomer EINECS: 294-453-3 ; 283-461-2
Kode Produk: E254
Jeneng INCI: Minyak Cymbopogon Martini (Palmarosa)

Bagean sing digunakake: godhong
SINONIM: Cymbopogon martinii (Roxb.) Wats. Cymbopogon motia BKGupta Cymbopogon martinii var. motia
Jeneng umum: Geranium India, Rosha, Suket Rosha
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Ndhuwur nganti Cathetan Tengah

minyak esensial palmarosa organik

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Palmarosa kita nduweni aroma seger, manis, berumput lan kaya kembang mawar. Wondene sing wangi lan wangi iki nuduhake akeh mirip karo jeruk jeruk lan jeruk. Iki uga dadi sulih sing bisa ditrapake kanggo Rose Essential Oil amarga distribusi alkohol Alkohol Rose, ester Rose lan aldehid Rose. Kaya Minyak Oli, Minyak Esensial Palmarosa duwe mupangat sing luar biasa kanggo kulit.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Palmarosa Esensial

Jeneng Ilmiah: Cymbopogon martini
Asal: Brazil
Bagéyan Tanduran: Godhong
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Katon: Cairan kuning nganti coklat enom.

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Cedarwood, Kayu manis, sereh, Cengkeh, Ketumbar, Geranium, Ginger, jeruk bali, JasmineLavender, Jeruk, Melissa, Oakmoss, Petitgrain, Oranye (manis), pink, Candhake, Violet, Ylang ylang

 

keuntungan Palmarosa Minyak atsiri

Gelut Infeksi
Infeksi minangka penyebab utama demam. Minyak atsiri Palmarosa minangka obat alami kanggo nyuda demam.
Iki uga efektif kanggo nyuda pembengkakan, abang lan nyeri sing disebabake dening infeksi.

Nyuda otot lan nyeri sendi
Nalika ditrapake lan diurut ing kulit kanthi topikal, minyak esensial palmarosa mbantu nyuda rasa nyuda lan gejala sing ana gandhengane karo arthritis lan rematik.

Nambah Kesehatan Kulit
Palmarosa dianggep minyak wawas kulit sing apik kanggo kabeh jinis kulit.
Efek balancing sebum bisa nggawe kulit kurang berminyak lan nglembabake kulit garing.

 

minyak esensial palmarosa organik

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Palmarosa E254 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Palmarosa

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Palmarosa E254 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Palmarosa Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Palmarosa E254 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Palmarosa

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Palmarosa E254 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Palmarosa Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Palmarosa E254 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen PalmarosaDahuricBlack PepperOils E254 durung: 1)Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Palmarosa Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Palmarosa E254 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Palmarosa Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Palmarosa E254 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Palmarosa Kanggo Didol

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Palmarosa E254, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Palmarosa Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Palmarosa  E254 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Palmarosa 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Palmarosa E254 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Grosir Minyak Esensial Palmarosa E254 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagen utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Palmarosa Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Palmarosa E254 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Palmarosa Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Palmarosa E254.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Palmarosa

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Palmarosa E254 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Palmarosa

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px