6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Patchouli Minyak Esensial E226

$4.23 - $1,053.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E226-Patchouli Kategori: ,

Grosir minyak penting patchouli

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Patchouli kita duwe aroma wiji-wangi sing legi, awu, legi legi kanthi cathetan pedhes lan kembang sing rada pedhes. Sumber saka tanduran Pogostemon sing asale saka wilayah tropis ing Asia, minyak esensial patchouli minangka minyak sing paling ora diremehake. Iki nawakake macem-macem mupangat kesehatan lan bisa digunakake kanggo tujuan terapi. Kita yakin sampeyan ora bakal getun yen milih minyak esensial iki.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Patchouli Essential

Jeneng Ilmiah: Pogostemon Cablin
Asal: Malaysia
Bagéyan Tanduran: Godhong
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Katon: Cairan sing lancip, coklat nganti coklat tuwa

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Mrico Ireng, Kapulaga, Cassie, Cedarwood, Kayu manis, Clary Sage, Cengkeh, Frankincense, Geranium, Ginger, Jasmine, Lavender, lemon, neroli, Oakmoss, Oppanax, Orange, Orris, Palmarosa, pink, Candhake, Spikenard, Tangerine, Tonka Bean, vetiver, Ylang ylang

 

keuntungan nilam Minyak atsiri

Nyingkirake infeksi jamur
Minyak atsiri Patchouli duwe aktivitas antijamur lan antibakteri sing kuat nglawan infeksi.
Iki migunani banget kanggo ngrawat infeksi sing disebabake jamur, kayata sikil atlet lan jamur kuku.

Anti-tuwa lan Nambah Kesehatan Kulit
Minyak atsiri Patchouli diarani nyuda pembentukan kerut lan garis alus.
Bisa nglindhungi kulit saka radiasi ultraviolet, sing nyebabake kulit tuwa lan rusak.

Ngurangi Stres lan Ngalahake Kesel
Aroma minyak esensial patchouli sing seger lan nyenengake nambah swasana ati lan ningkatake energi.
Efek sing nyenengake lan nyenengake kabeh awak lan pikiran kanthi efektif nyuda stres lan kuatir lan ngendhokke ketegangan otot.
Cocog banget kanggo sampeyan sing golek minyak esensial sing mbantu sampeyan santai sawise dina suwene.

 

Grosir minyak penting patchouli

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Minyak iki ORA dijupuk internal.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Pati Patchouli E226 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir minyak nilam

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Pati Patchouli E226 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak nilam Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Pati Patchouli E226 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Pati Patchouli

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Pati Patchouli E226 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Biji Patchouli Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Pati Patchouli E226 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricPatchouliOils E226 durung: 1)Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak nilam Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Pati Patchouli E226 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Ngendi tuku minyak nilam Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Pati Patchouli E226 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak nilam Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Pati Patchouli E226, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Nilam Organik Grosir Massal

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Pati Patchouli  E226 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji nilam 40 42 Harga Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Pati Patchouli E226 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Grosir Minyak Esensial Patchouli E226 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir minyak nilam murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Pati Patchouli E226 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Nilam Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Pati Patchouli E226.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Pati Patchouli

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Pati Patchouli E226 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Pati Patchouli

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px