6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak atsiri Petitgrain E262

$3.06 - $760.50

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E262-Petitgrain Kategori: ,

minyak esensial petitgrain borganik

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Petitgrain kita diekstrak saka godhong lan ranting wit Jeruk Pait. Dibandhingake karo Kita Minyak Esensial Neroli or Minyak Penting Blossom, wangi Minyak Esensial Petitgrain kurang kembang lan jeruk nanging luwih hérbal lan kayu. Minyak Esensial Petitgrain minangka salah sawijining minyak esensial sing ora entuk pangenalan sing pantes. Nawakake akeh mupangat sing padha karo Minyak Neroli nanging luwih murah, mula akeh wong sing ngganti minyak Neroli.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Petitgrain Essential

Jeneng Ilmiah: Citrus x aurantium
Asal: Paraguay
Bagéyan Tanduran: Godhong lan Ranting
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Penampilan: Coklat / ijo zaitun, transparan, cair seluler

Campuran Uga Kanthi: Benzoin, Bergamot, Kapulaga, Cedarwood, Chamomile (Romawi)Clary Sage, Bud sarung, Geranium, Immortelle, Jasmine, Galbanum, Labdanum, Lavandin, LavenderMelissa, neroli, Oakmoss, Blossom Oranye, Mur, Oppanax, Rosemary, Candhake, Ylang ylang

 

keuntungan Petitgrain Minyak atsiri

Nambah Kesehatan Kulit
Minyak esensial Petitgrain minangka minyak sing lembut lan efektif kanthi mujarab kulit sing gedhe.
Ora mung mbantu masalah kulit kayata kukul, kukul lan kukul, nanging uga mbantu kulit garing lan retak.

Ngurangi Rasa Kuwatir lan Depresi
Minyak atsiri Petitgrain bisa digunakake minangka antidepresan sing apik.
Aroma sing nyenengake lan efek sing tenang bisa mbantu nyuda ketegangan saraf lan nambah swasana ati.

Nambah Ambune Awak
Minyak esensial Petitgrain duwe aroma kembang sing sumilir lan nyenengake, sing bisa nutupi ambune bau awak.
Sawetara tetes minyak petitgrain bisa mbantu sampeyan ngilangi ambune awak sawise olahraga kringet.

 

minyak esensial petitgrain organik

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Petitgrain E262 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Atsiri Petitgrain

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Petitgrain E262 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Petitgrain Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Petitgrain E262 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Atsiri Petitgrain

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Petitgrain E262 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Petitgrain Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Petitgrain E262 diprodhuksi kanthi ora nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricPetitgrain Oils E262 durung: 1)Kasedhiya Iradiasi 2) Asal-Usul saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Petitgrain Essential Oil Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Petitgrain E262 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Petitgrain Essential Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Atsiri Petitgrain E262 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Petitgrain Minyak atsiri Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Atsiri Petitgrain E262, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Petitgrain Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Petitgrain   E262 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Petitgrain 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Atsiri Petitgrain E262 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Petitgrain Oils E262 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik. utawa zat reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Pati Petitgrain Murni paling apik  

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Atsiri Petitgrain E262 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Atsiri Petitgrain Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Atsiri Petitgrain E262.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Petitgrain

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px