6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Pinus E219

$2.35 - $585.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E219-Pinus Kategori: ,

minyak pinus akeh

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8023-99-2 ; 84012-35-1
Nomer FEMA: 2618
Nomer EINECS: 297-385-2; 294-470-6
Kode Produk: E219
Jeneng INCI: Minyak Pinus Sylvestris (Pinus Skotlandia)

Bagean sing digunakake: Langkawi
SINONIM: Pinus sylvestris L.
Jeneng umum: Scotch Pine, Scot Pine, Skotlandia Fir, Scotch Fir, Redwood Eropa
Citrus aurantium subsp. bergamia (Risso & Poit.) Wight & Arn. mantan Engl.

METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Tengah

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi akeh kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Pinus Kita kanthi aroma kayu lan wangi asale saka Rusia, ing endi wit pinus ditandur kanthi wiyar. Jarum saka wit toleran sing adhem iki sugih karo minyak lan vitamin C.
Aromane sing apik nanging bisa ngresiki bakal wangi seger ing alas menyang omah utawa kantor sampeyan. Aroma minyak cemara khas uga nggawe getaran perayaan, lan cocok kanggo Natal minangka hadiah kanggo kulawarga utawa kanca.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Pinus

Asal: Rusia
Katon: Cairan seluler kuning nganti kuning pucat

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Cassie, Cedarwood, Chamomile, Kayu manis, Clary Sage, Cengkeh, Cypress, Eucalyptus, Cemoro, Geranium, jeruk bali, Helichrysum, Semono uga Sindhunata, Labdanum, Lavandin, Lavender, lemon, Myrtle, neroli, Niaouli, Oakmoss, nilam, Peppermint, Ravensara, Rosemary, Sugih, Candhake, Minterake, Tagetes, Tea Tree, Thyme, Vanila.

 

Mupangate Minyak Esensial Pinus

Nambani Masalah Kulit
Minyak esensial pinus disaranake dening sawetara ahli dermatologis minangka perawatan perawatan kulit kanggo kukul lan sawetara masalah kulit, kalebu eczema, kutu, lara, kudis lan padha.
Iki uga digunakake kanggo ngobati infeksi jamur amarga sifat antijamur lan anti-inflamasi.

Ngurangi Stress lan Kuatir
Minyak esensial pinus asring digunakake ing aromaterapi lan spa awak minangka penghilang stres kanggo nyuda ketegangan.
Nyedhot minyak esensial pinus liwat diffuser uga diarani ngewangi turu lan ningkatake kualitas turu.

Nambah Kesehatan Rambut
Minyak esensial pinus iku apik kanggo kesehatan rambut.
Pijat kulit kepala kanthi sawetara tetes minyak pinus bisa ngresiki kulit sirah kanthi efektif lan njaga kulit dadi lembab.
Nambah menyang sampo utawa kondisioner sampeyan bisa mbantu mulihake rambut lan rambut dadi alus.
Iki uga dipercaya bisa ngobati lan ngilangi ketombe lan kutu kepala.

 

minyak pinus akeh

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Pine E219 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir minyak pinus

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Pine E219 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Pine Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Pine E219 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Pine

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Pine E219 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Pinus Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Pine E219 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricPine Oils E219 durung: 1) Kasedhiya Penyinaran 2) Asal-Usul saka Sludge Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Pinus Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Pine E219 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Pine Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Pine E219 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak pinus Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Pine E219, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Pinus Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Pine  E219 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji pinus 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Pine E219 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Pine Oils E219 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik. utawa zat reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Pinus Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Pine E219 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Pinus Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Pine E219.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Pine

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Pine E219 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Pine

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px