6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Ravensara E259

$4.23 - $1,053.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E259-Ravensara Kategori: ,

tuku minyak esensial ravensara

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Ravensara kita duwe aroma woh-wohan, lemah, pedhes, lan empuk. Kanthi tumindak antivirus, antiseptik, lan antibakteri, mupangat kesehatan Minyak Ravensara saka godhong, utamane kanggo adhem selesma lan flu, wis dingerteni pirang-pirang ewonan taun. Saben Minyak Esensial Ravensara sing ditawakake disaring kanggo uap minyak iki ing bentuk paling murni.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

PUSTAKA

Nomer CAS: 91770-56-8
Nomer EINECS: 294-842-8
Kode Produk: E259
Jeneng INCI: Minyak Daun Ravensara Aromatica

Bagean sing digunakake: godhong
SINONIM: Ravensara aromatica Sonn.
Cryptocarya agathophylla van der Werff

Jeneng umum: Kacang Cengkeh, Havozo
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Tengah nganti Ndhuwur

Rincian Minyak AromaEasy Ravensara Essential

Jeneng Ilmiah: Ravensara aromatica
Asal: Madagaskar
Bagéyan Tanduran: Godhong
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Panampilan: Cairan tanpa warna kuning pucat, transparan, seluler

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Bay,  Mrico Ireng, Kapulaga, Cedarwood, Clary Sage, Cypress, Frankincense, Eucalyptus, Geranium, Ginger, jeruk bali, Marjoram, Palmarosa, Pine, Rosemary, Candhake, Tea Tree lan Thyme

 

keuntungan Ravensara Minyak atsiri

Mateni Bakteri lan Kuman
Bahan minyak antiseptik, antijamur lan antibakteri saka minyak esensial ravensara iku cocog kanggo keperluan reresik.
Iki minangka tambahan sing apik kanggo produk pembersih krasan, kayata sabun lan semprotan.

Nyuda Nyeri lan Peradangan
Minyak esensial Ravensara efektif kanggo nambani sendi sing radang lan otot sing lara.
Digunakake minangka analgesik, minyak esensial ravensara yaiku arthritis kanthi ngilangi rasa nyeri sendi lan kaku.

Ngempur selesma lan Ningkatake Sistem Kekebalan
Minyak esensial Ravensara duwe mupangat kuat kanggo sistem kekebalan awak lan minangka salah sawijining minyak esensial paling apik sing digunakake nalika musim flu.
Kualitas antivirus lan antimikroba saka minyak ravensara mbantu ngatasi infeksi saluran pernapasan, kalebu selesma, flu, sinusitis, watuk lan bronkitis.

 

tuku minyak esensial ravensara

Cautions

Minyak iki ORA digunakake kanggo bocah, ibu hamil lan ibu sing lagi nuru.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Ravensara E259 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Ravensara

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Ravensara E259 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Ravensara Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Ravensara E259 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Ravensara

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Ravensara E259 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Ravensara Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Ravensara E259 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen MyrrhDahuricBlack PepperOils E259 durung: 1)Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Ravensara Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Ravensara E259 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Minyak Ravensara Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Ravensara E259 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Ravensara Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Ravensara E259, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Ravensara Organik Grosir Bulk

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Ravensara  E259 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Ravensara 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Ravensara E259 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, RavensaraEssential Oil Grosir E259 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, bahan mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Ravensara Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Ravensara E259 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Ravensara Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Ravensara E259.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Ravensara

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Ravensara E259 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Ravensara

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px