Grosir Minyak Esensial Ravensara E259

$73.39 - $2,904.49

Pilih pilihan
Ukuran: 100ml (3.38 fl oz)
$73.39
Ukuran: 250 g (8.82 ons)
$176.56
Ukuran: 500 g (17.64 ons)
$321.02
Ukuran: 1 kg (2.20 pon)
$611.47
Ukuran: 2 kg (4.41 pon)
$1,198.49
Ukuran: 5 kg (11.02 pon)
$2,904.49
Clear

Ravensara, asring bingung karo Ravintsara, minangka tanduran sing asale saka pulau Madagascar.

Minyak Esensial Ravensara minangka obat alami sing kuat kanggo flu lan flu. Iki uga menehi dhukungan gedhe kanggo sistem pencernaan lan kekebalan awak, kanggo nyegah penyakit mangsan.

SKU: E259-Ravensara Kategori: ,