6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak atsiri Rosemary E209

$2.35 - $585.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E209-Rosemary Kategori: ,

akeh minyak esensial rosemary

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8000-25-7 ; 84604-14-8
Nomer FEMA: 2992
Nomer EINECS: 283-291-9
Kode Produk: E209
Jeneng INCI: Minyak Daun Rosmarinus Officinalis (Rosemary)

Bagean sing digunakake: Godhong lan Ndhuwur Kembang
SINONIM: Rosmarinus officinalis L. ct Cineole
Jeneng umum: Anthos, Rusmari
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Tengah

 

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi akeh kanthi rega sing terjangkau.

Disaring kanthi ati-ati banget, Minyak Esensial Rosemary Organik duwe aroma sing adhem, sumilir, lan kaya alas. Aroma minyak rosemary sing tuwuh ing herba lan energizing asring digunakake ing aromaterapi, amarga bisa nyuda ketegangan lan lemes.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Detil saka AromaEasy Rosemary Essential Oil

Asal: Maroko
Penampilan: Pucat kuning, transparan, cairan seluler

Campuran Uga Kanthi: Basil, Mrico Ireng, Cedarwood, Frankincense, Geranium, Ginger, jeruk bali, Lavender, lemongrass, Jeruk, Jingga Manis, Oregano, Peppermint, Tangerine, Thyme

 

Mupangate Minyak atsiri Rosemary

Nambani Masalah Pernafasan
Bahan-bahan antibakteri minyak esensial rosemary bisa nyuda akeh kondisi pernapasan.
Aromane bisa uga migunani kanggo nyuda sesak tenggorokan, gejala alergi, sakit tenggorokan lan kadhemen.

Nyuda Nyeri
Yen sampeyan ngalami nyeri utawa bengkak sing nyebabake pembengkakan sendi, minyak esensial rosemary bisa uga migunani.
Minyak anti-inflamasi lan anti-analgesik minyak Rosemary dipercaya bisa nyuda rasa lara lan bisa nambani lara.

Ngrangsang Wutah
Minyak esensial Rosemary nyepetake tuwuh rambut, nguatake rambut saka oyot, lan nggawe rambut silky lan mengkilat.
Pijet kulit kepala kanthi nggunakake minyak rosemary bisa nyuda rambut rontog.

Tolak Nyamuk lan Serangga
Nggunakake minyak esensial rosemary kanggo nggawe obat serangga dhewe minangka alternatif alami kanggo wong-wong sing prihatin babagan bahan kimia sing mbebayani ing umume obat penghapus bug komersial.
Nambah sawetara tetes minyak rosemary menyang banyu sing disaring utawa mung ditrapake ing kulit kanthi efektif bisa nyegah kewan omo sing ngganggu kasebut.

 

akeh minyak esensial rosemary

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rosemary E209 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Rosemary

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rosemary E209 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Rosemary Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rosemary E209 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Rosemary

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rosemary E209 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Rosemary Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rosemary E209 diprodhuksi kanthi ora nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricRosemary Essential Oils E209 durung: 1)Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Esensial Rosemary Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rosemary E209 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Ngendi Tuku Grosir Minyak Esensial Rosemary

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Rosemary E209 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Rosemary For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Rosemary E209, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Rosemary Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rosemary  E209 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Rosemary 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Rosemary E209 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Minyak Esensial Rosemary E209 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Rosemary Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Rosemary E209 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Rosemary Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Rosemary E209.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Rosemary

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px