6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak atsiri Rosewood E242

$5.41 - $1,345.50

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E242-Rosewood Kategori: ,

Grosir minyak es rosewood

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Rosewood kita duwe aroma sing enak banget, sing saldo kanthi sampurna karo cathetan kembang, woh lan buah. Rosewood saiki saya langka amarga panen ora etis, sing nyebabake kerajinan liar sing ora bisa ditindakake. Minyak atsiri Rosewood kita sumber saka pucuk wit rosewood sing ditanam sacara organik ing Spanyol. Kanthi cara iki, wit bisa tetep urip lan sehat kanggo produksi berkelanjutan.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Rosewood Essential

Jeneng Ilmiah: Aniba rosaeodora
Asal: Spanyol
Bagéyan Tanduran: Kayu
Cara Ekstraksi: Uap Distilasi
Katon: Cairan bening kuning tanpa warna

Campuran Uga Kanthi:  Bergamot, Cassie, Cedarwood, Champaca Putih, Clary Sage, Cengkeh, Wiji ketumbar, Frankincense, Geranium, Galbanum, Ginger, Helichrysum, Jasmine, Lavandin, Lavender, lemon, lemongrass, Marjoram, neroli, Oranye (manis), Blossom Oranye, Palmarosa, Petitgrain, pink, Candhake, Verbena, vetiver, Ylang ylang

 

keuntungan Rosewood Minyak atsiri

Nambah Komplek Kulit
Minyak atsiri rosewood minangka bahan utama kanggo produk perawatan kulit.
Cocog kanggo kabeh jinis kulit, amarga bisa njaga keseimbangan banyu kulit lan minyak.
Minyak rosewood uga diarani anti-penuaan lan nyegerake maneh kanthi ngasilake regenerasi sel kulit.

Ngredhakaké stres lan kuatir
Minyak atsiri rosewood nyedhiyakake efek sing tenang lan santai ing pikiran lan awak.
Nggunakake minyak rosewood kanthi diffuser utawa nambah sawetara tetes ing banyu adus sampeyan bisa turu kanthi tenang.

Ngatasi rasa ora nyaman ambegan
Minyak atsiri rosewood dipercaya bisa ngatasi masalah napas.
Iki bisa nyedhiyakake dhukungan kanggo sistem pernapasan lan bisa ngobati selesma, batuk, sinusitis lan asma.

 

Grosir minyak es rosewood

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rosewood E242 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Rosewood

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rosewood E242 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Rosewood Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rosewood E242 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Rosewood

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rosewood E242 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Rosewood Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rosewood E242 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Rosewood DahuricBlack PepperOils E242 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati karo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Rosewood Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rosewood E242 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Rosewood Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Rosewood E242 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Rosewood Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Rosewood E242, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Rosewood Organik Grosir Bulk

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rosewood  E242 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Rosewood 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Rosewood E242 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Grosir Minyak Esensial Rosewood E242 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Rosewood Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Rosewood E242 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Rosewood Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Rosewood E242.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Rosewood

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Rosewood E242 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Rosewood

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px