Grosir minyak esensial Grosir Dropshape X135A

$14.10 - $37.40

$37.40

Quantity Produk Discount Rega saben Unit
24 - 95 58% $15.58
96 - 239 60% $14.84
240 + 62% $14.10
Tabel Informasi
Pesenan luwih saka 1000 pcs Nelpon penawaran khusus

AromaEasy duwe spesialisasi kanggo ngasilake diffuser penting minyak paling bermutu kanthi desain seni sing apik. Kanthi desain apik lan apik, Dropshape Essential Oil Aroma diffuser bakal cocog karo dekor omah sampeyan.

Diffuser minyak penting iki ngilangi banyu dadi partikel mikro sing ngidini Minyak Penting dipasang menyang banyu lan ditularake menyang udhara, nggedhekake keuntungan aromaterapi kanthi kedut terapeutik.

SKU: X135A Kategori: ,