Grosir Bahan Bakar Minyak Timah E216

$55.97 - $2,212.91

Pilih pilihan
Ukuran: 100ml (3.38 fl oz)
$55.97
Ukuran: 250 g (8.82 ons)
$134.53
Ukuran: 500 g (17.64 ons)
$244.60
Ukuran: 1 kg (2.20 pon)
$465.88
Ukuran: 2 kg (4.41 pon)
$913.12
Ukuran: 5 kg (11.02 pon)
$2,212.91
Clear

Umume kita wis ngerti babagan panggunaan thyme kanggo masak kanggo nambah lapisan rasa. Nanging, mupangat thyme ngluwihi bumbu panganan.

Minyak Esensial thyme, minyak sing konsentrasi dhuwur sing diekstrak saka godhonge duwe sipat antijamur, anti-inflamasi, lan antibakteri. Lan wis akeh digunakake ing obat-obatan ramuan lan produk perawatan mandiri.

SKU: E216-Timer Kategori: ,