6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Bahan Bakar Minyak Timah E216

$4.70 - $1,170.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E216-Timer Kategori: ,

minyak esensial thyme paling apik

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8007-46-3 ; 84929-51-1 ; 85085-75-2
Nomer FEMA: 3064
Nomer EINECS: 284-535-7 ; 285-397-0
Kode Produk: E216
Jeneng INCI: Kembang Vulgaris Vulgaris / Minyak Daun

 

Bagean sing digunakake: Godhong lan Ndhuwur
SINONIM: Timus vulgaris L.
Timus zygis Loefl. tilas L.

Jeneng umum: Thyme umum, thyme Jerman, thyme kebon, thyme inggris
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan / span paling ndhuwur>

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi akeh kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Thyme kita panen liar ing Prancis. Asale saka tanduran thyme, duwe wewangian kuat sing pedhes, anget, seger lan jamu. Sajarah panggunaan lenga thyme bisa digunakake nganti Yunani kuna lan Roma - wong Yunani kuno lan Romawi digunakake ing jedhing lan ing kuil minangka dupa. Minyak esensial thyme nganti saiki isih dadi favorit para pecinta minyak esensial kanggo mupangat sing fleksibel.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Tyme Essential

Asal: Prancis
Katon: Cairan bening sing ora ana warna utawa coklat

Campuran Uga Kanthi: Basil, Bergamot, Mrico Ireng, Cedarwood, Chamomile, Clary Sage, Cypress, Elemi, Eucalyptus, Fragonia, Geranium, Ginger, jeruk bali, Juniper, Lavandin, Lavender, lemon, Manuka, Marjoram, Melissa, Oranye (manis), Oregano, Peppermint, Pine, Rosalina, Rosemary, Tombak, Tea Tree.

 

Mupangate Minyak Esensial Timu

Nambani kukul
Minyak timah efektif mateni bakteri ing kulit.
Mula, bisa mbantu ngrawat kukul sing disebabake dening bakteri.
Yen sampeyan duwe kukul lan golek perawatan alami, coba tambahi minyak esensial thyme menyang koleksi sampeyan.

Ngatasi Masalah Pernafasan
Minyak thyme dipercaya bisa ngatasi masalah napas.
Yen sampeyan ngalami penyakit pernapasan kaya watuk, irung kembung, bronchitis lan panandhang asma, minyak esensial timah iku sing kudu sampeyan goleki.
Sampeyan bisa nghirup liwat diffuser utawa dilebokake ing semprotan, bakal ngilangi gejala masalah napas kanthi nyenengake tenggorokan lan nyuda inflamasi.

Nyuda Stres lan kuatir
Minyak thyme umume digunakake ing aromaterapi kanggo nyuda stres sing ana gandhengane karo depresi lan kuatir.
Minyak wangi thyme seger lan seger bisa ngasilake swasana sing tentrem lan efek santai.

 

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Lenga Thyme E216 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Lenga Thyme

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Lenga Thyme E216 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Thyme Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Lenga Thyme E216 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Lenga Thyme

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Lenga Thyme E216 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Thyme Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Lenga Thyme E216 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricThyme Oils E216 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asal-Usul saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Thyme Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Lenga Thyme E216 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Grosir Minyak Thyme

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Lenga Thyme E216 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Thyme Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Lenga Thyme E216, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Thyme Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Lenga Thyme  E216 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Thyme 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Lenga Thyme E216 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Minyak Thyme E216 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik. utawa zat reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Thyme Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Lenga Thyme E216 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Timun Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Lenga Thyme E216.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Thyme

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Minyak atsiri thyme E216 diprodhuksi sakabehe saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Thyme

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px