6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Vetiver E253

$4.23 - $1,053.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E253-Vetiver Kategori: ,

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8016-96-4 ; 84238-29-9
Nomer EINECS: 282-490-8
Kode Produk: E253
Jeneng INCI: Minyak ROOT Vetiveria Zizanioides (Vetiver)

Bagean sing digunakake: Wit
SINONIM: Vetivert, Ruh Khus, Khus Khus
Jeneng umum: Vetivert, Ruh Khus, Khus Khus
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Dhasar, Ndandani Apik banget

tuku minyak esensial vetiver

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Vetiver kita nampilake aroma sing resik, lemah lan kayu kanthi aroma wangi sing asep. Sistem oyot gedhe lan jero saka tanduran vetiver duwe kemampuan luar biasa kanggo tuwuh mudhun. ROOT spesies suket iki minangka asal saka Minyak Esensial Vetiver, sing nawakake macem-macem panggunaan lan mupangat.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Vetiver Essential

Jeneng Ilmiah: Vetiveria zizanioides
Asal: India
Bagéyan Tanduran: ROOT
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Katon: Cairan kuning emas, transparan, cair seluler

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Mrico Ireng, Kapulaga, Cassie, Cedarwood, Kayu manis, Clary SageEucalyptus, Frankincense, Galbanum, Geranium, Gingerjeruk bali, Jasmine, Lavandin, Lavender, lemongrass, Litsea Cubeba, Mandarin, Mimosa, Oakmoss, Oppanax, Oranye (manis),  Peppermint, nilam, Petitgrain, pink, Candhake, Spikenard, Tangerine, Tembakau, Violet, Ylang ylang, Yuzu

 

keuntungan vetiver Minyak atsiri

Ningkatake Energi lan Ngurangi Stres
Aroma minyak esensial sing nambah semangat lan sehat bisa nyuda stres lan kuatir.
Nyedhot bakal ningkatake swasana ati lan ningkatake level energi.
Cocog banget kanggo sing ngupayakake fokus ing sawijining tugas, amarga otak sampeyan tetep siyaga lan bisa konsentrasi luwih apik.

Nambani ADHD
Minyak esensial Vetiver digunakake ing aromaterapi minangka perawatan kanggo kelainan hiperaktif defisit perhatian ADHD.
Sawetara panliten nemokake manawa sifat minyak esensial vetiver sing santai lan nyenengake mbantu bocah-bocah sing ngalami ADHD nglawan gejala ADHD, sing biasane kalebu kesulitan konsentrasi.

Mromosiaken marasake awakmu, bekas lara lan tandha
Minyak esensial Vetiver minangka minyak sing nyenengake sing ningkatake regenerasi kulit lan jaringan.
Iki mbantu nyingkirake bekas luka, cacat lan bintik-bintik peteng ing kulit.
Uga duwe sifat anti-tuwa sing bisa ditrapake kanggo ngobati tandha regangan, retak lan kondisi kulit liyane.

 

tuku minyak esensial vetiver

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Vetiver E253 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Vetiver Kab

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Vetiver E253 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Vetiver Near Kula

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Vetiver E253 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Vetiver

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Vetiver E253 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Vetiver Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Vetiver E253 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen VetiverDahuricBlack PepperOils E253 durung: 1)Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Vetiver Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Vetiver E253 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Minyak Vetiver Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Vetiver E253 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Vetiver Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Vetiver E253, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Vetiver Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Vetiver  E253 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Vetiver 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Vetiver E253 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Grosir Minyak VetiverEssential E253 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Vetiver Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Vetiver E253 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Vetiver Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Vetiver E253.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Vetiver

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Vetiver E253 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Vetiver

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px