6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Violet E247

$4.70 - $1,170.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E247-Violet Kategori: ,

minyak esensial violet organik

DOKUMEN
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Violet Kita nampilake aroma sing apik yaiku adhem, godhong, lemah lan kayu kanthi rasa legi. Godhong ungu iku larang banget kanggo minyak wangi. Minangka cathetan ijo, nyedhiyakake alami kanggo minyak wangi sing ora bisa diganti. Akeh pangguna minyak seneng nggunakake Minyak Esensial Violet ing aplikasi wangi. Nanging, iki uga bisa digunakake ing aplikasi emosional lan spiritual kanggo nyedhiyakake swasana santai lan tentrem.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

PUSTAKA

Nomer CAS: 8024-08-6 ; 90147-36-7
Nomer FEMA: 3110
Nomer EINECS: 290-427-0
Kode Produk: E247

Bagean sing digunakake: godhong
SINONIM: Viola odorata L.
Jeneng umum: Violet Manis, Violet Inggris, Violet Umum, Violet Florist, Violet Taman
CATATAN KLASIFIKASI: Basis nganti Cathetan Tengah

Rincian Minyak AromaEasy Violet Essential

Asal: Roma, Italia
Cara Ekstraksi: Uap Distilasi
Katon: Coklat ijo ijo, transparan, cair seluler

Campuran Uga Kanthi: Agarwood, Ambrette, Amyris, Bergamot, Mrico Ireng, Kapulaga, Carnation, Cedarwood, Kayu manis, Cistus, Bud sarung, Ketumbar, Davana, Frankincense, Galbanum, Hay,  Jasmine, Labdanum, lemon, Mandarin, Mur, neroli, Oppanax, Oranye (manis), Blossom Oranye, Orris, Osmanthus, Petitgrain, pink, Tonka Bean, Vanilla, vetiver, Ylang ylang

 

keuntungan Violet Minyak atsiri

Nyuda Nyeri
Minyak esensial Violet bisa digunakake minangka analgesik alami.
Senyawa anti-inflamasi bisa ngobati macem-macem kahanan sing nyeri kayata nyeri otot, nyeri sendi, sirah lan migren.

Ngurangi Stress lan Kuatir
Minyak esensial Violet bisa mbantu nyuda stres, lemes lan level kuatir.
Kaya minyak esensial liyane, lenga ungu nduweni sipat tenang lan terapeutik sing bisa nyebabake relaksasi lan ketenangan.

Promosi Kulit sing Luwih Apik
Minyak esensial Violet minangka tambahan sing apik kanggo rutin perawatan kulit.
Kulit alus lan alus ing kulit, dadi agen sing apik kanggo ngatasi kulit sing trenyuh lan sensitif.
Iki bisa dadi pitulung perawatan kanggo macem-macem kahanan kulit kaya kukul lan eksim.
Uga efektif banget ing kulit garing amarga kulit bisa dadi lembab.

 

minyak esensial violet organik

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Violet E247 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Violet

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Violet E247 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Violet Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Violet E247 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Violet

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Violet E247 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Violet Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Violet E247 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricVioletOils E247 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Violet Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Violet E247 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where tuku Violet Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Violet E247 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Violet Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Violet E247, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Violet Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Violet  E247 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Violet 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Violet E247 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, VioletOils E247 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik utawa zat reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Violet Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Violet E247 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Violet Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Violet E247.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Violet

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px