6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Wintergreen E240

$1.13 - $280.80

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E240-Wintergreen Kategori: ,

minyak musim salju sing akeh

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 68917-75-9 ; 90045-28-6
Nomer FEMA: 3113
Nomer EINECS: 289-888-0
Kode Produk: E240
Jeneng INCI: Minyak Daun Procumbens Gaultheria (Wintergreen)

Bagean sing digunakake: godhong
SINONIM: Gaultheria procumbens L.
Jeneng umum: Checkerberry, Teaberry Wétan, Boxberry
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Tengah

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Wintergreen kita nampilake aroma sing kuat, penetrasi, mint lan manis sing nyenengake. Asli saka Amerika Utara, minyak esensial saka tanduran iki alami ngemot komponen kimia organik tingkat dhuwur sing diarani metil salisilat, sing asring digunakake kanggo nyuda otot utawa nyeri sendi. Amarga komponen alami sing khas iki, Minyak Esensial Wintergreen pancen dihargai kanggo mupangat terapi, utamane panggunaan topikal. 

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Wintergreen Essential

Asal: Kanada
Panampilan: Tanpa warna kanggo cairan jernih sing cerah

Campuran Uga Kanthi: Basil, Cedarwood, Chamomile (Romawi), Clary Sage, Eucalyptus, Frankincense, Geranium, Juniper, Lavandin, Lavender, lemon, Marjoram, Oregano, Peppermint, Rosalina, Rosemary, Tombak, Thyme, Vanila, Ylang ylang

 

Keuntungan saka Wintergreen Minyak atsiri

Nyuda Nyeri
Kanthi unsur sing padha karo aspirin, minyak esensial winter winter wis dadi bahan aktif kanggo nyuda rasa nyeri topikal sajrone puluhan taun.
Bisa digunakake kanggo nyuda rasa otot, sendhi, lan balung.
Nggunakake topikal menyang wilayah sing dipengini uga dipercaya bisa nyuda kahanan nyeri liyane kayata nyeri sirah lan gejala PMS.

Dorong Fokus
Aroma minyak esensial wintergreen sing mint lan sumilir mbantu ngasah fokus lan nglawan rasa kesel.
Disaranake banget kanggo wong-wong sing kudu suwe fokus ing sawijining prekara.
Sampeyan bisa nggunakake ing diffuser kanggo ngasilake aroma ing ruangan utawa papan sampeyan.

Nyingkirake bau pribadi
Ambune awak sing ora enak bisa dadi masalah sing banget ngisin-isini.
Minyak esensial Wintergreen duwe aroma sing kuwat lan seger sing bisa nutupi bau pribadi.
Nggunakake minyak musim salju sawise olahraga kanthi cepet utawa mlaku-mlaku nalika hawa panas bakal nylametake sampeyan saka kahanan sing ora apik.

 

minyak musim salju sing akeh

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Minyak iki ORA dijupuk internal amarga bisa nyebabake muntah lan nyebabake keracunan.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Wintergreen E240 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Wintergreen

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Wintergreen E240 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Wintergreen Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Wintergreen E240 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Wintergreen

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Wintergreen E240 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Wintergreen Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Wintergreen E240 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake Wintergreen DahuricBlack PepperOils E240 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Wintergreen Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Wintergreen E240 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Wintergreen Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Wintergreen E240 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Wintergreen Oil Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Wintergreen E240, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Wintergreen Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Wintergreen  E240 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Wintergreen Wiji 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Wintergreen E240 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Wintergreen Essential Oil Grosir E240 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Wintergreen Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Wintergreen E240 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Wintergreen Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Wintergreen E240.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Wintergreen

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Wintergreen E240 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Wintergreen

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px