6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Wortel E235

$3.06 - $760.50

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E235-Wiji Wortel Kategori: ,

akeh wiji wortel

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8015-88-1 ; 84929-61-3
Nomer FEMA: 2244
Nomer EINECS: 284-545-1
Kode Produk: E235
Jeneng INCI: Minyak Biji Daucus Carota (Wortel)

Bagean sing digunakake: Bibit
SINONIM: Daucus karota L.
Jeneng umum: Wortel Liar, renda Ratu Anne, Sarang Manuk, Renda Uskup
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Tengah

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Woh Wortel Out nduweni aroma kayu sing khas bumi, rada pedhes lan herbal. Asale saka sisih kulon Amerika Serikat, sing nyedhiyakake kondhisi kanggo produksi wiji wortel kanthi skala gedhe. Asor ing kono cukup sithik lan suhu sithik. Minyak wiji wortel dianggep minangka minyak esensial sing luar biasa sing nawakake macem-macem mupangat.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Detil saka AromaEasy Carrot Seed Essential Oil

Asal: USA
Panampilan: Pucat kuning nganti cairan kuning

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Cedarwood, Kayu manis, Cistus, Geranium, Helichrysum, Labdanum, Lavender, lemon, Jeruk, Marjoram, Jeruk, Melissa, Mimosa, neroli, Oranye (manis), Petitgrain, Rosemary, Verbena

 

Mupangate Wiji Wortel Minyak atsiri

Anti-tuwa lan Ndandani Kerusakan Kulit
Minyak esensial wiji wortel dianggep minangka minyak peremajaan kulit sing apik.
Bisa ditemokake minangka bahan umum ing pirang-pirang produk perawatan kulit.
Minyak wiji wortel nduweni sipat anti-tuwa lan bisa uga mbantu ngatasi masalah kulit kalebu dermatitis, eksim, psoriasis, lan ruam.

Nambani Infeksi
Minyak esensial wortel duwe sifat anti-virus sing bisa ngobati infeksi.
Sipat antiseptik bisa uga nyegah tetanus.

Lindhungi Kulit Saka Radiasi UV
Minyak wiji wortel diarani nyedhiyakake tabir surya alami kanthi SPF 38-40.
Oleske minyak wijin wortel sing wis diencerke ing pasuryan utawa area sing sampeyan karepake supaya bisa nglindhungi sampeyan saka sinar UVA lan UVB.
Nanging, disaranake sampeyan nganggo topi yen sampeyan rencana metu ing omah sedina muput srengenge, amarga jangkoan minyak wiji wortel UVA / UVB sing cukup sithik bisa uga ora cukup.

 

akeh wiji wortel

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Wiji Wortel E235 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Wiji Wortel Grosir

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Wiji Wortel E235 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Wiji Wortel Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Wiji Wortel E235 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Wiji Wortel

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Wiji Wortel E235 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Wortel Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Wiji Wortel E235 diprodhuksi kanthi ora nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Wortel WijiDahuricBlack PepperOils E235 durung: 1)Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Wiji Wortel Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Wiji Wortel E235 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Wortel Wiji Minyak Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Wiji Wortel E235 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Wiji Wortel Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Wiji Wortel E235, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Wiji Wortel Organik Grosir Massal

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Wiji Wortel  E235 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Wiki Wortel 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Wiji Wortel E235 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Grosir Minyak Esensial Wiji Wortel E235 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan bahan karsinogenik, mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Wiji Wortel Murni 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Wiji Wortel E235 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Wiji Wortel Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Wiji Wortel E235.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Atsiri Wortel

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Wiji Wortel E235 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Wiji Wortel

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px