6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak atsiri Ylang Ylang E212

$3.22 - $702.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E212-Ylang Ylang Kategori: ,

ylang ylang minyak esensial akeh

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 8006-81-3 ; 83863-30-3
Nomer FEMA: 3119
Nomer EINECS: 281-092-1
Kode Produk: E212
Jeneng INCI: Minyak Kembang Cananga Odorata (Ylang Ylang)

Bagean sing digunakake: Bunga
SINONIM: Cananga odorata (Lam.) Pancing.f. & Thomson
Jeneng umum: Cananga Wangi, Tanduran Minyak Macassar, Ilang-Ilang, Wit Parfum
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Paling Dhuwur, Ndandani Apik banget

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi akeh kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Ylang Ylang kita kanthi aroma manis, kembang lan woh-wohan iku disaring saka kukus saka wit ylang-ylang sing asri. Panganggone lan mupangat minyak Ylang Ylang sing serbaguna bisa dipikolehi nalika digunakake kanthi aromatik, topikal, lan internal.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Ylang Ylang

Asal: Filipina
Penampilan: Pucat kuning, transparan, cairan seluler

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Kayu manis, Cengkeh, Geranium, Ginger, jeruk bali, Frankincense, Jasmine, Lavender, lemon, nilam, Marjoram, Jingga Manis, Candhake, Tangerine, vetiver 

 

Mupangate Minyak Esensial Ylang Ylang

Nambah Kesehatan Rambut
Minyak esensial Ylang Ylang bisa nguntungake rambut nganggo pirang-pirang cara.
Gunakake nalika pijet kulit sirah utawa ditambahake menyang kondisioner rambut bisa nyegah kusut lan ketombe.
Iki uga bisa mbantu ngilangi kutu sirah lan nyuda rambut rontog.

Ngunggahake Swasana Sampeyan
Minyak wangi esensial ylang Ylang sing wangi lan kembang bisa nyuda rasa kuatir lan nambah swasana ati.
Sampeyan bisa nghirup nggunakake diffuser, ditambahake ing banyu adus utawa cukup ditrapake ing kulit.
Aroma sing memabuk minangka tambahan swasana ati sing apik lan nggawe sampeyan santai.

Tulung Entuk Kulit Cahya
Minyak esensial Ylang Ylang iku paling cocog kanggo sing duwe kulit garing.
Nambahake krim rai utawa lotion awak kanggo nglembabake lan nguripake kulit.

 

ylang ylang minyak esensial akeh

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.
Sampeyan disaranake nggunakake produk iki kanthi sithik amarga panggunaan sing akeh banget bisa nyebabake sirah lan mual.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

Deleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy ing SINI

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Ylang Ylang E212 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Ylang Ylang

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Ylang Ylang E212 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Ylang Ylang Oil Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Ylang Ylang E212 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Ylang Ylang

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Ylang Ylang E212 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Ylang Ylang Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Ylang Ylang E212 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricYlang Ylang Oils E212 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asal-Usul saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Ylang Ylang Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Ylang Ylang E212 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Ylang Ylang Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Ylang Ylang E212 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Ylang Ylang Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Ylang Ylang E212, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Ylang Ylang Organik Grosir Bulk

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Ylang Ylang  E212 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Ylang Ylang 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Ylang Ylang E212 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Minyak Ylang Ylang E212 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, bahan mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Ylang Ylang Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Ylang Ylang E212 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Ylang Ylang Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Ylang Ylang E212.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Ylang Ylang

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Minyak Esensial Ylang Ylang E212 diprodhuksi sakabehe saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Ylang Ylang

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px