6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Cypress E218

$4.00 - $994.50

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E218-Cypress Kategori: ,

minyak cemara organik

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi rega sing terjangkau.

Minyak Esensial Cypress asalé saka wit Cupressus sempervirens sing ditandur ing sisih kidul Prancis. Wit sing wangi lan umure sing beda karo spesies liyane bisa dideleng saka jarak sing adoh, dadi papan tanda lokal ing Prancis kidul. Minyak cemara duwe aroma seger, kayu lan resin kanthi nada sing rada legi. Aroma sing unik narik kawigaten para pecinta minyak esensial, lan miturut sampeyan sampeyan bakal ngerti sebabe populer yen sampeyan nyoba.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian minyak atsiri Cypress AromaEasy

Jeneng Ilmiah: Cupressus sempervirens
Asal: Prancis
Bagéyan Tanduran: Cabang lan Godhong
Cara Ekstraksi: Disaring uap
Katon: Cairan seluler kuning nganti kuning pucat

Campuran Uga Kanthi: Wiji Ambrette, Benzoin, Bergamot, Kapulaga, Cedarwood, Cistus, Clary Sage, Eucalyptus, Geranium, Juniper, Labdanum, Lavender, lemon, Linden Blossom, Liquidambar (Styrax), Mandarin, Marjoram, Jingga Manis, nilam, Pine, Rosemary, Candhake

 

Mupangat Minyak Penting Cypress

Ningkatake Penyembuhan Wound
Minyak esensial cemara, yaiku antimikroba lan antibakteri, bisa nyepetake penyembuhan luka lan luka cilik ing kulit.
Sampeyan bisa ngencerake ing lenga operator lan aplikasi topikal ing wilayah sing dipengini.

Nambani kukul lan jerawat
Minyak esensial cemara biasane disaranake kanggo kulit sing kukulen.
Sipat antibakteri bisa mbantu mateni bakteri sing bisa nyebabake utawa nambah kukul.

Nyuda Nyeri Otot
Yen sampeyan ngalami nyeri otot utawa nyeri sendi, minyak atsiri cemara bisa uga cocog karo sing sampeyan butuhake.
Aplikasi ing kulit sawise diencerke kanthi efektif bisa ngilangi otot sing lara sawise olahraga.

Perang Bau Awak
Ambune sing ora enak sing metu saka awak bisa dadi isin banget.
Minyak atsiri cemara bisa ngindhari sampeyan saka wektu sing kikuk.
Kanthi aroma sing nyenengake, asring ditemokake minangka komponen ing deodorants alami.

 

minyak cemara organik

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cypress E218 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cypress

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cypress E218 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Cypress Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cypress E218 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Cypress

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cypress E218 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Cypress Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cypress E218 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricCypress Oils E218 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asal-Usul saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Minyak Cypress Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cypress E218 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where tuku Cypress Oil Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Cypress E218 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Cypress Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Cypress E218, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Organik Cypress Oil Grosir Bulk

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cypress  E218 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Cypress 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Cypress E218 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Cypress Oils E218 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik. utawa zat reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cypress Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Cypress E218 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Cypress Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Cypress E218.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Cypress

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Cypress E218 diprodhuksi saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Supplier Minyak Esensial Cypress

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px