6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak atsiri Blossom E244

$4.23 - $1,053.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E244-Blossom Oranye Kategori: ,

minyak esensial mekar jeruk organik

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Ngelingake kita Minyak Esensial Neroli, Minyak atsiri Blossom Orange mbukak karo cathetan kembang lan jeruk sing nyenengake, nanging aromane luwih kompleks. Nalika sumber saka macem-macem kembang, Minyak atsiri Blossom Oranye mbedakake karo wangi minangka asil saka metode ekstraksi sing beda sing diarani ekstraksi pelarut. Yen sampeyan golek minyak esensial kanthi aroma sing luwih jero lan luwih legi sing ngelingake sampeyan gondho kembang seger, Minyak Esensial Blossom Oranye iku kanggo sampeyan.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Detil saka AromaEasy Orange Blossom Essential Oil

Jeneng Ilmiah: Citrus aurantium
Asal: China
Bagéyan Tanduran: Kembang
Cara Ekstraksi: Pelarut
Penampilan: Pucat kuning, transparan, cairan seluler

Campuran Uga Kanthi: Basil, Mrico Ireng, Kapulaga, carnation, Cassie, Cedarwood, Chamomile (Romawi), Champaca, Clary Sage, Cengkeh, Wiji ketumbar, Dawana, Frankincense, Galbanum, Geranium, Ginger, Hay, Helichrysum,  Jasmine, Lavender, lemon, Jeruk, Palmarosa, nilam, Petitgrain, Candhake, Tangerine, Tonka Bean, Vanila, Ylang-ylang.

 

keuntungan Blossom Oranye Minyak atsiri

Nambah Swasana Sampeyan
Aroma minyak esensial mekar lan arum saka kembang oranye nyedhiyakake efek santai lan tenang ing awak lan pikiran.
Umume digunakake ing aromaterapi minangka antidepresan alami, amarga bisa nyuda stres lan nambah swasana ati.

Nambah Kwalitas Turu
Akeh wong sing ngalami insomnia lan masalah turu liyane sing seneng minyak esensial mekar jeruk amarga bisa nambah kualitas turu.
Sampeyan bisa nyedhot minyak esensial kembang oranye nganggo diffuser, ditambahake ing banyu adus utawa mung ditrapake ing kulit.

Nambah Kesehatan Kulit
Kanthi sifat antibakteri, minyak esensial mekar oranye bisa mbantu ngrampungake sawetara masalah kulit.
Cocog kanggo kabeh jinis kulit. Bisa digunakake kanggo nyuda kulit sing garing, kisut lan sensitif.
Kulit sing berminyak lan kukul ing tangan uga bisa migunani amarga efek balancing sebum.

 

minyak esensial mekar jeruk organik

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Orange Blossom E244 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Atsiri Orange Blossom

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Orange Blossom E244 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Orange Blossom Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Orange Blossom E244 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Atsiri Orange Blossom

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Orange Blossom E244 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Bunga Jeruk Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Orange Blossom E244 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricOrange Blossom Essential Oils E244 durung: 1)Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati karo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Esensial Orange Blossom Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Orange Blossom E244 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Orange Blossom Minyak Esensial Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Atsiri Orange Blossom E244 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak atsiri Orange Blossom For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Atsiri Orange Blossom E244, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Organik Orange Blossom Minyak Atsiri Grosir Bulk

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Atsiri Orange Blossom  E244 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Bunga Jeruk 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Atsiri Orange Blossom E244 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Minyak Esensial Orange Blossom E244 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Pelabelan lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik. , zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Blossom Oranye Murni 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Atsiri Orange Blossom E244 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Orange Blossom Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Atsiri Orange Blossom E244.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Atsiri Orange Blossom

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px