6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Pohon Teh E203

$2.35 - $585.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E203 -Wit-wit Kategori: ,

minyak esensial wit teh akeh

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

PUSTAKA

Nomer CAS: 68647-73-4 ; 85085-48-9
Nomer FEMA: 2618
Nomer EINECS: 297-385-2; 294-470-6
Kode Produk: E203
Jeneng INCI: Minyak Daun Melaleuca Alternifolia (Tèh)

Bagean sing digunakake: godhong
SINONIM: Melaleuca alternifolia (Prawan & Betche) Cheel
Jeneng umum: Wit Paperbark Godhong sempit, Wit Tiji Daun sempit, Minyak Melaleuca, Minyak Wit Ti
METODE EKSTRAKSI: Minyak Esensial Sulingan Uap
CATATAN KLASIFIKASI: Cathetan Ndhuwur

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni lan disertifikasi kanthi akeh kanthi rega sing terjangkau.

Asale saka godhong tanduran Melaleuca alternifolia sing asale saka Australia, minyak esensial wit teh kita duwe aroma sing sumilir, diffusif, obat-obatan, kayu. Iki minangka tambahan sing apik kanggo semprotan lan diffuser ing omah utawa ruang kantor, amarga bisa ngilangi ambu sing ora enak lan mbantu santai.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Tea Tree Aroma

Asal: Australia
Katon: Lancip lan tanpa warna kanggo cairan kuning pucet

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Mrico Ireng, Chamomile, Kayu manis, Clary Sage, Bud sarung, Cypress, Elemi, Eucalyptus, Geranium, Ginger, Lavandin, Lavender, lemon, Mandarin, Jingga Manis, Palmarosa, Peppermint, Ravensara, Rosemary, Tangerine, Thyme

 

Mupangate Minyak Esensial Wit Teh

Nambani Kukul lan Kahanan Kulit Liyane
Sifat anti-inflamasi anti-inflamasi minyak wit teh migunani kanggo kulit sing iritasi kanthi nyuda rasa abang lan mulihake kelancaran.
Iki uga mbantu nglawan cacat kulit uga ningkatake obat kukul.

Jaga Rambut lan Kulit Kepala Sehat
Minyak Wit Teh ditemokake efektif kanggo ngilangi kutu rambut lan ngobati ketombe.
Sampeyan bisa nggunakake minyak wit teh kanggo ngobati ketombe kanthi ngilangi bahan kimia lan sel kulit mati saka kulit sirah.
Nggunakake minyak wit teh ing rambut bisa uga mbantu kulit kepala tetep sehat lan lembab.

Nyingkirake infeksi jamur
Kanthi kegiyatan antimikroba sing kuat tumrap organisme infeksi, Tea Tree Oil utamane mbantu ngrawat infeksi sing disebabake jamur, kayata jamur sikil lan kuku atlit.

 

minyak esensial wit teh akeh

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Minyak iki ORA dijupuk internal amarga bisa beracun.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Tea Tree E203 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Tea Tree

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Tea Tree E203 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Tea Tree Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Tea Tree E203 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Tea Tree

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Tea Tree E203 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Wiji Teh Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Tea Tree E203 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricTea TreeOils E203 durung: 1) Kasedhiya Iradiasi 2) Asale saka Endapan Limbah 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Tea Tree Essential Oil Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Tea Tree E203 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Tea Tree Minyak Esensial Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Tea Tree E203 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Tea Tree For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Tea Tree E203, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Organik Tea Tree Minyak Atsiri Grosir Bulk

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Tea Tree   E203 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Wit Teh 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Tea Tree E203 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Tea Tree Oils E203 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, bahan mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Pokok Teh Murni  

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Tea Tree E203 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Tea Tree Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Tea Tree E203.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Tea Tree

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Tea Tree E203 diprodhuksi sakabehe saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Tea Tree Supplier Minyak Esensial

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px