6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Teh Hijau E211

$3.06 - $760.50

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: Teh E211-Green Kategori: ,

ekstrak teh ijo akeh

 

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download

AromaEasy ngupayakake nyedhiyakake minyak esensial premium, murni, lan disertifikasi kanthi akeh kanthi rega sing terjangkau.

Minangka salah sawijining omben sing paling populer ing China nganti pirang-pirang atus taun, teh diolah lan diproduksi ing wilayah sing wiyar ing negara kasebut. Asale saka distilasi godhong teh sing ora difermentasi, Minyak Esensial Teh Hijau kita sugih banget karo polifenol, senyawa alami sing duwe macem-macem manfaate kesehatan potensial.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas.

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Oli AromaEasy Green Tea Essential

Jeneng ilmiah: Cananga odorata
Asal: China
Bagéyan tanduran: Godhong
Cara ekstraksi: Disuling uap
Penampilan: Pucat kuning, transparan, cairan seluler

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Cypress, Eucalyptus, jeruk bali, Semono uga Sindhunata, Lavender, lemon, Marjoram, Nutmeg, Pine, pink, Rosemary

 

Mupangate Minyak Esensial Teh Hijau

Mbantu Nambani Kukul
Minyak esensial teh ijo iku efektif banget kanggo ngobati kukul, amarga bisa nyuda pembengkakan ing kulit.
Yen sampeyan duwe kulit berminyak utawa kukul, minyak teh ijo iku sing kudu dipikirake nambahake koleksi minyak esensial!

Nyilikake karusakan UV lan Anti-tuwa
Minyak esensial teh ijo ngemot antioksidan sing kuat, sing njaga kulit ora rusak amarga radiasi UV lan radikal bebas saka lingkungan.
Polifenol ing lenga teh ijo uga nyegah kerusakan kolagen lan elastin, nyuda kerut lan garis alus.

Nambah Heath Rambut
Minyak esensial teh ijo mbantu mulihake lancar lan cemlorot ing rambut sing wis rusak lan dicelup.
Pijet kulit kepala nggunakake sawetara tetes minyak teh ijo bisa ningkatake rambut, oyot sing kuwat lan kulit kepala sing sehat.

Ngatasi Otot Lara
Minyak teh ijo bisa ngendhokke otot sing lara lan lara kanthi sifat sing nyenengake.
Sampeyan bisa nambah sawetara tetes ing kamar mandhi anget utawa ditrapake ing kulit sawise olahraga.

 

ekstrak teh ijo akeh

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

Oli apik kanthi rega sing bisa ditemokake ing AromaEasy

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.

dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Teh Ijo E211 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Teh Ijo

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Teh Ijo E211 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Teh Ijo Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Teh Ijo E211 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Teh Ijo

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Teh Ijo E211 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Teh Ijo Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Teh Ijo E211 diprodhuksi kanthi ora nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricGreen Tea Oils E211 durung: 1) Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Teh Ijo Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Teh Ijo E211 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Grosir Minyak Teh Ijo

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Teh Ijo E211 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Minyak Teh Ijo Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Teh Ijo E211, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Teh Hijau Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Teh Ijo  E211 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Teh Ijo 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Teh Ijo E211 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Minyak Teh Ijo E211 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, zat mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Teh Ijo Murni paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Teh Ijo E211 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Teh Hijau Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Teh Ijo E211.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Teh Hijau

Deklarasi Non-CITESAromaeasy nandhakake yen Minyak Penting Teh Ijo E211 diprodhuksi sakabehe saka bahan mentah sing ora ana sing kadhaptar ing Lampiran Konvensi Perdagangan Internasional Spesies Fauna lan Flora Liar (CITES).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Pemasok Minyak Esensial Teh Ijo

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px