6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial ROOT Tengkorak ROOT E248

$4.70 - $1,170.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: ROOT Tengkorak E248-Baical Kategori: ,

ekstrak ROOT tengkorak baical

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Asale saka tanduran kembang sing kuat sing akeh digunakake ing Obat Tradhisional Tiongkok, Minyak Esensial ROOT Tengkorak Baical Kita duwe aroma ijo lan wangi sing ijo. Tengkorak Baical duwe predileksi menyang papan sing wedhi lan watu ing cedhak pantai. Godhonge asring digunakake minangka obat penenang, dene oyot sing paling larang regane. Kanthi tumindak obat sing wis kacathet kanthi apik ing awak, Minyak Esensial Tengkorak Baical nambah perhatian saka para pecinta minyak.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Detil saka AromaEasy Baical Skullcap Root Essential Oil

Jeneng Ilmiah: Scutellaria baicalensis
Asal: China
Bagéyan Tanduran: ROOT
Cara Ekstraksi: Uap Distilasi
Katon: Cairan lancip transparan kuning tuwa nganti kuning pucet

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Lada Ireng, Kapulaga, Cedarwood, Clary Sage, Cypress, Elemi, Geranium, Ginger, jeruk bali, Semono uga Sindhunata, lemon, Jeruk, Marjoram, Niaouli, Oakmoss, Oppanax, Oranye (manis), Palmarosa, nilam, Petitgrain, Ravensara, Rosalina, Tea Tree, Kunir, vetiver, Yarrow.

 

keuntungan ROOT Skullcap Baical Minyak atsiri

Ngurangi Peradangan
Minyak esensial akar tengkorak baical duwe macem-macem senyawa tanduran sing migunani, kalebu antioksidan, sing duwe efek anti-inflamasi.
Mula, minyak oyot tengkorak baical bisa mbantu ngatasi kahanan kronis sing disebabake amarga inflamasi.

Ningkatake Penyembuhan Wound
Minyak esensial oyot tengkorak baicalin ngemot baicalin lan baicalein, rong senyawa sing wis ditliti kanggo macem-macem sifat penyembuhan.
Nglamar sawetara minyak tengkorak baical menyang area sing dipengini bisa nyuda rasa lara lan luwih cepet rasa lara.

Nambah pencernaan
Minyak esensial baikal dianggep efektif kanggo ngatasi masalah pencernaan.
Ing Obat Tradisional Tionghoa, asring digunakake kanggo ngobati diare lan gangguan pencernaan.

 

ekstrak ROOT tengkorak baical

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir E248 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir E248 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir E248 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir E248 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Pure Skullcap ROOT Minyak Wiji

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir E248 diprodhuksi kanthi ora nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricBaical Skullcap Root Essential Oils E248 durung: 1)Kasedhiya Penyinaran 2) Asale saka Endapan Sewage 3Diobati karo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Baical Skullcap Root Essential Oil Grosir Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir E248 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Where Tuku Baical Skullcap ROOT Minyak Esensial Grosir

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir E248 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir For Sale

Deklarasi NanomaterialsKanggo Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir E248, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Organik Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir Bulk

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir  E248 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Root Baical Skullcap 40 42 Harga Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir E248 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Baical Skullcap Root Essential Oils E248 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B zat (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Baical Skullcap Root Murni 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir E248 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Baical Skullcap Root

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Baical Skullcap Root Minyak Esensial Grosir E248.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Baical Skullcap Root

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px