6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Grosir Minyak Esensial Benzoin E245

$4.23 - $1,053.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: E245-Benzoin Kategori: ,

tuku minyak esensial benzoin

DOKUMEN
Lembar Data Data Materi (MSDS) download
Analisis Sertifikat (COA) download
Lembar Data Teknis (TDS) download
Pranyatan Alergi (DOA) download

AromaEasy ngupayakake nawakake minyak esensial premium, murni lan bersertifikat kanthi rega sing terjangkau. 

Minyak Esensial Benzoin kita duwe aroma resin kaya anget, manis banget, rada kayu, kaya vanilla. Asale saka resin benzoin sing dibudidayakake ing kebon alas ing dataran tinggi Sumatera Utara, sawijining pulau ing sisih kulon Indonesia. Resin tanduran iki dipanen kanthi nyukur kulit wit supaya wiji bisa uwal.

Kabeh minyak esensial kita wis memenuhi standar sing ketat kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk sing cocog karo kabutuhan tanpa kompromi kualitas. 

Yen sampeyan duwe permintaan Grosir minyak esensial sing luwih akeh, mangga hubungi kita.

 

Rincian Minyak AromaEasy Benzoin Essential

Jeneng Ilmiah: Styrax Benzoin
Asal: Indonesia
Perangan Tanduran: Resin
Cara Ekstraksi: Pelarut
Penampilan: Coklat-abang / oranye, transparan, cair seluler kenthel

Campuran Uga Kanthi: Bergamot, Mrico Ireng, Cypress, Frankincense, Geranium, Ginger, jeruk bali, Helichrysum, Jasmine, Lavender, lemon, Litsea Cubeba, Mur, Myrtle, Nutmeg, Oranye (Manis), Palmarosa, nilam, Petitgrain, pink, Candhake, Tuberose, Vanila, Ylang-ylang

 

keuntungan Benzoin Minyak atsiri

Nambah Swasana Sampeyan
Minyak esensial benzoin bisa mbantu nambah semangat lan semangat swasana ati.
Iki digunakake kanthi umum ing upacara agama lan praktik spiritual minangka dupa ing saindenging jagad.
Aroma khas minyak esensial benzoin ngasilake rasa anget lan nambah sirkulasi.

Nambani gangguan pencernaan
Minyak esensial benzoin mbantu ngilangi gas ing weteng lan ngilangi rasa weteng.
Dipercaya ngendhokke ketegangan otot ing area weteng, mbantu nyerna lan nambah napsu.

Copot ambu ora enak
Minyak esensial benzoin bisa digunakake minangka deodorant alami.
Aroma sing legi lan legi sing khas bisa nutupi ambu sing ora enak.
Sampeyan bisa nambah sawetara tetes ing semprotan utawa diffuser kanggo ngilangake ambune sing ora enak.

 

tuku minyak esensial benzoin

Cautions

Hubungi dokter sadurunge nggunakake produk iki nalika meteng.
Tes kulit dianjurake sadurunge digunakake yen sampeyan duwe kulit sensitif.

 

Pamaidonan

AromaEasy ora njamin akurasi pernyataan iki.
Informasi sing diwenehake ora kena dianggep minangka saran medis.

 

Ndeleng kabeh Grosir Minyak AromaEasy Kene.

 

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.


dokumen

Deklarasi KosmetikAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Benzoin E245 cocog kanggo aplikasi kosmetik lan dudu bagean saka dhaptar bahan sing dilarang ing produk kosmetik. Uga ora ngemot paraben, pengawet sing diwatesi, pewarna, utawa saringan UV (Lampiran ll - Vl saka peraturan EU(EC)No 1223/2009).

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Benzoin

Tes KewanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Benzoin E245 bebas saka tes kewan lan kekejeman. Aromaeasy ora nindakake utawa nindakake uji coba kewan kanggo bahan kosmetik, bahan mentah, utawa formulasi produk rampung ing konteks Regulasi Kosmetik (EC) 1223/2009. Kajaba iku, kita ora tuku bahan, formulasi, utawa produk saka supplier utawa pabrikan sing ngetrapake, ditugasake, utawa duwe pengalaman ing Pengujian Kewan. Kita uga narik pelanggan sing ngasilake kosmetik lan produk perawatan kulit kanggo nyegah bahan-bahan sing diuji kewan lan nyedhiyakake produk tanpa kekejeman marang para pelanggan.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Benzoin Near Me

Pranyatan VeganAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Benzoin E245 ora kalebu bahan kewan utawa produk sampingan kewan, lan ora digunakake sajrone proses manufaktur, uga ora kena kontak karo produk kewan sajrone panyimpenan lan transportasi.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Benzoin

Pernyataan TSE/BSEAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Benzoin E245 bebas saka Transmissible Spongiform Encephalopathy (TSE) lan Bovinespongiform Encephalopathy (BSE). Kita luwih nyatakake yen produk iki Bebas Dioxin.

(Ngunduh Deklarasi) | 100% Minyak Wiji Benzoin Murni

 Pernyataan Non-GMOAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Benzoin E245 diprodhuksi tanpa nggunakake organisme sing diowahi sacara genetis lan ora nggunakake bahan mentah utawa alat pangolahan sing ngemot utawa asale saka bahan sing diowahi sacara genetis. Mula, produk iki kudu dianggep non-Genetically Modified ing latar mburi arahan sing digarisake ing Peraturan (EC)No.1830/2003 lan 1829/2003. Aromaeasy uga nyatakake yen Angelica DahuricBenzoin Essential Oils E245 durung: 1)Kasedhiya Penyinaran 2) Asal-Usul saka Endapan Sewage 3Diobati nganggo Etil oksida.

(Ngunduh Deklarasi) |Tuku Grosir Minyak Esensial Benzoin Online

Pernyataan Bebas GlutenAromaeasy bisa nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Benzoin E245 ora diprodhuksi ing peralatan pangolahan sing kena kontak karo gluten utawa produk sing ngemot gluten.

(Ngunduh Deklarasi) | Ngendi Tuku Grosir Minyak Esensial Benzoin

Pernyataan Bebas MelaminAromaeasy negesake manawa Grosir Minyak Esensial Benzoin E245 ora ngandhut Melamin lan mulane kudu dianggep minangka Melamin-free.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Benzoin Didol

Deklarasi NanomaterialsKanggo Grosir Minyak Esensial Benzoin E245, Aromaeasy bisa nyetujoni manawa ora ana Nanomaterial sing ditambahake ing sembarang tahap proses manufaktur utawa produksi, selaras karo Peraturan Kosmetik EU.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Benzoin Organik

California Proposition 65 PranyatanAromaeasy nandhakake yen Grosir Minyak Esensial Benzoin  E245 ora ngemot bahan kimia sing kadhaptar ing California's Safe Drinking. Water & Toxic Enforcement Act of 1986 uga umum dikenal minangka Proposisi 65 (Prop 65).

Proposisi 65, kanthi resmi dikenal minangka Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986, dileksanakake minangka inisiatif voting ing November 1986. Proposisi kasebut nglindhungi sumber banyu ngombe negara supaya ora kena kontaminasi karo bahan kimia sing bisa nyebabake kanker, cacat lair, utawa liyane. gawe piala reproduksi, lan mbutuhake bisnis kanggo ngandhani Californians bab cahya kanggo bahan kimia kuwi. Proposisi 65 mbutuhake negara kanggo njaga lan nganyari dhaptar bahan kimia sing dikenal negara nyebabake kanker utawa keracunan reproduksi. Unduh Daftar Proposisi 65 saiki ing: https://oehha.ca.gov/proposition-65/proposition-65-list

(Ngunduh Deklarasi) |Biji Benzoin 40 42 Rega Grosir Minyak

REACH KesesuaianAromaeasy nyatakake yen Grosir Minyak Esensial Benzoin E245 tundhuk karo Peraturan Uni Eropa (EC) 1907/2006 sing ngatur Registrasi, Evaluasi, Wewenang, lan Watesan Bahan Kimia (REACH) lan ora ngemot zat luwih saka 0.1% bobot saka Substance of Very High Concern (SVHC) sing kadhaptar ing AnnexXIN per 16 Juli 2019.

Kajaba iku, Minyak Esensial Benzoin E245 uga netepi Peraturan Uni Eropa (EC) 1272/2008 Klasifikasi, Labeling lan Kemasan Bahan lan Campuran (Peraturan CLP) miturut entri 28 nganti 30 Annex XVIl REACH, sing nglarang panggunaan karsinogenik, bahan mutagenik utawa reprotoksik kategori 1A utawa 1B (bahan CMR kategori 1A utawa 1B) ing produk sing ditawakake kanggo masyarakat umum.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Benzoin Murni Paling apik 

Pranyatan Kriteria AlamAdhedhasar lS0 16128-1:2016(Definisi kanggo bahan) lan IlS0 16128-2:2017(Kriteria kanggo bahan lan produk), Aromaeasy bisa menehi saran supaya Grosir Minyak Esensial Benzoin E245 bakal duwe Indeks Asal Alam 1, lan mulane bisa dideleng minangka 'Bahan Alami.

(Ngunduh Deklarasi) | Grosir Minyak Esensial Benzoin Murah

Sisa SolventsBabagan informasi babagan proses produksi, bahan mentah, lan peralatan sing digunakake, pelarut residual ora bisa ana ing Grosir Minyak Esensial Benzoin E245.

(Ngunduh Deklarasi) | Produsen Grosir Minyak Esensial Benzoin

== >>Bali menyang Minyak Esensial Bulk

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px