Grosir Droplet Nebulizer Diffuser X209

$23.65 - $62.72

$62.72

Quantity Produk Discount Rega saben Unit
24 - 95 58% $26.13
96 - 239 60% $24.89
240 + 62% $23.65
Tabel Informasi
Pesenan luwih saka 1000 pcs Nelpon penawaran khusus

Diffuser nebulizing minangka jinis diffuser spesifik sing nggunakake proses nebulization kanggo entuk panyebaran minyak penting.

Boten kados diffuser minyak penting ultrasonik biasa, diffuser nebulizing iki bisa digunakake miturut prinsip unik lan nggawa aromaterapi sing paling efisien.

Nganggo mekanik sing ora ngganggu lan kombinasi kaca pirrex sing ditetepake tangan kanthi dipasang kanthi dhasar kayu keras sing digawe kanthi elegan, diffuser aromaterapi iki cocog kanggo individu, profesional, lan bisnis padha.