6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Label Custom kanggo 10ml Botol Kaca Amber

$12.50 - $375.00

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: N / A Kategori:

Carane Minyak Esensial Label Custom Nyambut gawe?

Langkah.1 PLACEING ORDER Panjenengan

Selehake pesenan online. Priksa manawa sampeyan milih jinis bahan label sing dikarepake, jinis laminasi, jumlah, lan cathetan khusus kanggo pesenan sampeyan. Penting sampeyan sijine cathetan menyang lapangan adat ing cara paling apik kanggo kita tekan sampeyan.

Langkah.2

Pilihan A:

Langkah.2 UNDUH TEMPLATE

Gunakake link iki kanggo ngundhuh cithakan kanggo label kasebut. Priksa manawa ukurane bener. Yen wis diundhuh, sampeyan bisa mbukak karo program sing disenengi.

Langkah.3 Nggawe PRINT SIAP Kriya 

Punika conto cithakan. Garis Cut titik abang ing ngendi pemotong mati kita kudu dipotong, nanging nduweni variasi 3/32 ". Kanggo mesthekake yen kabeh label sampeyan metu konsisten, ana rong aturan sing kudu ditindakake: Latar ngarep karya seni sampeyan (kabeh sing dudu latar mburi) kudu ana ing Zona Aman titik kuning.
Latar mburi kriya sampeyan (biasane warna utawa pola sing padhet) kudu ngluwihi nganti pinggir, ngliwati Garis Potong abang kanggo ngidini 0.125 "Bleed.

Sampel label khusus
Sampel label khusus

Langkah.4 SUBMITTING

Kirimake karya seni sing siap cetak menyang email sales@aromeeasy.com Saka ing kono sampeyan kudu bisa masang menyang email nggunakake fungsi lampiran Google.

Kiriman file sing ditampa: PDF, PNG, PSD, Ai (mangga dicathet: jpeg lan dokumen tembung ora bisa ditampa)
Amarga kabijakan administratif, sistem kita ora bisa nampa file zip. Yen sampeyan duwe sawetara file sing kudu dikirim, kita bisa nggawe link menyang Google Drive yen dijaluk.
Program grafis sing disaranake kanggo ngasilake seni sampeyan: Canva.com (online gratis), Gimp (online gratis), Fireworks, Photoshop, Illustrator
Tansah masang pesenan # menyang korespondensi apa wae

Ngidini nganti 1-2 dina kanggo ngolah seni sampeyan. Kita bakal bali bukti kanggo disetujoni
Sawise sampeyan nampa bukti saka kita, mangga mangsuli kanthi "persetujuan kanggo nyetak"
Sawise kita nampa persetujuan pungkasan, mangga ngidini nganti 5 dina kerja kanggo nyetak label sampeyan

uga:

Printer kita mung ngenali skala warna CMYK. Wigati dimangerteni perusahaan percetakan sing beda-beda nggunakake peralatan lan tinta sing beda-beda sing bakal nyebabake variasi nada warna. Yen ana warna tartamtu sing pengin digayuh ing label sampeyan, kirimake nilai CMYK
Printer kita mbutuhake resolusi minimal 300 dpi. Karya seni sing dikirim kanthi resolusi sing luwih murah bakal dicithak burem

Kita duwe teknologi digital printing paling anyar sing nawakake label produk profesional (anti banyu) sanajan ing wektu paling cendhak. Iki ngidini kita nyederhanakake pengalaman label khusus.

Kabeh label dicithak ing mesin cetak kacepetan dhuwur paling anyar kanthi mesin pemotong / finishing sing paling canggih kanggo njamin label kualitas paling dhuwur lan kaping turnaround sing luar biasa.

Supaya iku prasaja lan mesthekake wektu turnaround cepet, kita wis mbatesi penawaran produk online kanggo bahan sing paling populer lan laminasi. We offer pilihan sing luwih gedhe kanggo pelanggan sing kasengsem ing 2,500 label utawa luwih. Iki kalebu kothak chip, layar, saham saka macem-macem bahan label, lan liya-liyane.

Wektu pangiriman:

Kira-kira 5 dina kerja saka persetujuan bukti.

 

Pilih materi sampeyan:

Label BOPP putih
Label BOPP putih minangka bahan sing paling akeh digunakake lan cocok kanggo umume aplikasi. Label BOPP putih digawe saka bahan polipropilena lan duwe adesif permanen. Iku impermeable kanggo banyu lan lenga, lan utamané cocok kanggo bath lan produk awak, uga pangan lan omben-omben.

Mbusak Label BOPP (Kasedhiya ing pesenan luwih saka 1,000 lembar)
Label BOPP sing cetha minangka versi transparan saka bahan polipropilena (BOPP). Nduwe kuwalitas tahan banyu sing padha karo BOPP Putih. Label BOPP sing cetha nyedhiyakake tampilan sing luwih "tanpa label" lan uga cocok kanggo decals jendhela (ngendi printing mbalikke gambar ngidini label bisa ditrapake ing njero jendela kaca lan katon saka njaba).

Pilih laminate sampeyan:

Lampu kilat dhuwur
Gloss dhuwur yaiku laminate sing paling populer. Nyedhiyakake proteksi label lan finish gloss dhuwur.

mate
Laminasi matte menehi label sampeyan dadi opaque, meh satin, finish non-gloss. Sawetara pelanggan nemokake iki kanggo entuk tampilan sing luwih "alami" utawa "modern".

Bukti pers kasedhiya
Kita nawakake bukti pers sing dicithak nganggo seni sampeyan ing materi apa wae lan laminasi sing dipilih kanthi rega $14.95. Bukti pers bakal nuduhake kualitas cetak karo seni sampeyan, nanging ora bakal dipotong.

Orientasi muter
Kita seneng menehi orientasi label supaya pas karo mesin label, nanging sampeyan kudu ngerti sadurunge nyetak. Nemtokake orientasi cetak sing dikarepake.

minyak esensial label pribadi

Private Label Minyak Atsiri

produsen minyak esensial label pribadi

Kita wis rampung "karya reged" supaya sampeyan bisa fokus ing marketing!

private label essential oil usa

Kanthi rekaman trek sing wis kabukten nyedhiyakake sawetara minyak esensial kualitas paling dhuwur ing pasar, pungkasane kita nggawe baris lengkap minyak esensial label pribadi siap sing kasedhiya lan siap dikirim. Iki ngidini sampeyan mbangun merek lan diluncurake kanthi cepet tanpa mbuwang pirang-pirang jam nggoleki, nguji, coding batch, lan ngisi produk sampeyan. Cukup label utawa bungkus lenga penting ing ngisor iki nganggo merek sampeyan lan sampeyan siap adol. “

Grosir minyak atsiri private label

lenga penting label putih

label pribadi grosir minyak atsiri

lenga penting private label paling apik

label pribadi minyak atsiri

lilin label pribadi karo penting lengo

 

Aromaeasy adol macem-macem minyak atsiri lan campuran minyak esensial / madu kanthi online, uga nawakake layanan label pribadi kanthi kemampuan kanggo nepaki pesenan cilik lan gedhe, saka 250 nganti 10,000 potongan. Bisnis wis mlaku telung puluh taun.

minyak esensial dropship label pribadi

Aromaeasy njaga dhaptar saham minyak atsiri saka Wit Teh nganti Grapefruit Jambon ing botol 10ml sing siap dilabel. Layanan turnkey label pribadi kasedhiya. Perusahaan uga adol pasokan kanggo nyiapake lan ngemas produk apotek, saka bahan nganti botol.

private label campuran minyak esensial

Aromaeasy ngoperasikake fasilitas labeling pribadi lan pabrik kontrak NSF ISO sing kadhaptar FDA ing Salt Lake City. Perusahaan kasebut utamane fokus ing perawatan lisan, kosmetik lan produk nutraceutical, nanging nawakake pangembangan khusus sawetara minyak, kalebu minyak atsiri.

lilin minyak esensial label pribadi

Aromaeasy minangka paket krim, lotion, serum, minyak esensial, lan sapiturute USDA Certified Organic, nyedhiyakake macem-macem layanan saka formulasi nganti panyimpenan. Perusahaan kasebut nduweni kapasitas kanggo nyampur batch saka 5 nganti 450 gal.

diffuser minyak esensial label pribadi

Aromaeasy minangka label pribadi kanggo minyak atsiri. Perusahaan nyedhiyakake dhaptar dawa lenga organik lan alami sing disertifikasi USDA, uga lenga pembawa, siap dikemas lan label.

minyak esensial label pribadi paling ora

Aromaeasy nawakake sawetara level ing program label pribadi kanggo minyak lan produk CBD, saka kemasan produk standar nganti pangembangan formulasi khusus kanthi skala lengkap. Perusahaan iki adhedhasar ing Las Vegas.

minyak esensial organik label pribadi

Aromaeasy nawakake label pribadi lenga terapi tanpa pestisida, kalebu desain lan produksi label. Produk dikemas ing macem-macem wangun lan ukuran botol. Perusahaan kasebut uga nawakake pemenuhan permintaan lan layanan pengiriman.

label botol minyak esensial khusus

Aromaeasy njaga stok minyak esensial sing siap kanggo label pribadi. perusahaan

label lenga penting khusus

Aromaeasy mrodhuksi lilin, sprays kamar, kaendahan lan lenga awak, lenga aromatherapy, etc. Kabeh kang kasedhiya kanggo label pribadi.

minyak atsiri private label india

Aromaeasy nawakake label pribadi minyak atsiri umum lan manufaktur khusus formasi khusus. Kapasitas pangolahan wiwit saka 100g pilot nganti 4,500kg batch.

minyak esensial label pribadi

Aromaeasy minangka produsen kontrak kosmetik lan produk sing padha adhedhasar ing Portland, UTAWA, nawakake label minyak atsiri pribadi.

private label minyak esensial canada

Aromaeasy nawakake label pribadi minyak CBD lan produk CBD. Fasilitas kasebut kadhaptar cGMP lan FDA.

minyak esensial label pribadi uk

Aromaeasy nawakake kemasan bareng / label pribadi CPD lan minyak atsiri ing botol kanthi volume saka 2 nganti 30 ml.

private label minyak esensial us

Aromaeasy nawakake label pribadi minyak CBD lan produk CBD. Fasilitas kasebut disertifikasi cGMP, uga Kosher lan Vegan.

label penting minyak esensial organik usa

Aromaeasy nawakake label pribadi kanggo produk perawatan kulit lan rega grosir lan label pribadi kanggo minyak atsiri. Perusahaan kasebut uga nawakake ngisi kontrak kanggo produk sing diprodhuksi ing njaba fasilitas kasebut.

minyak esensial label putih usa

Aromaeasy diwiwiti ing 1983, nawakake manufaktur khusus lan label pribadi kanggo nutraceuticals lan minyak atsiri. Perusahaan kasebut kadhaptar FDA lan sertifikasi GMP. Perusahaan uga nyedhiyakake tampilan lan tester kanggo pemasaran minyak atsiri.

label adat kanggo gendul lenga penting

Minyak atsiri Aromaeasy wis digunakake ewonan taun lan saiki wis populer amarga akeh sifat sing migunani, ora ana gunane. Saka aplikasi langsung menyang kulit kanggo inhaling mau, sampeyan bisa nggunakake lengo penting ing macem-macem cara, lan wong terus golek liyane nggunakake. Kanthi iki, tuku lan nyebarake minyak esensial label pribadi sampeyan minangka ide sing apik. Apa sampeyan duwe bisnis dhewe utawa siyap miwiti, sampeyan bisa nemokake kabeh sing perlu karo Aromaeasy. Nalika tuku lan adol minyak esensial label pribadi, sampeyan duwe akeh pilihan kanggo marem konsumen lan menehi lenga kualitas. Sampeyan bisa nggawe campuran populer, nyampur dhewe, lan nawakake ing macem-macem produk kanggo macem-macem panggunaan. Sadurunge sampeyan bisa nindakake kabeh iki, ana sawetara perkara sing kudu ditindakake saiki, lan Aromaeasy bakal seneng menehi kabar. Ayo goleki minyak esensial label pribadi.

label khusus minyak atsiri

Aromaeasy Coba apa sing bakal sampeyan gunakake campuran, banjur pilih minyak esensial adhedhasar kategori lan keuntungan sing dikarepake. Minyak atsiri saka kategori sing padha asring dicampur kanthi apik.

label pribadi diffuser minyak atsiri

Priksa cathetan lenga, sing nemtokake sepira cepet lenga nguap utawa nyerep menyang kulit. Ana 3 jinis: dhuwur, tengah lan andhap.

botol minyak esensial label pribadi

Nalika nyampur, aturan sing apik yaiku nyakup 30% lenga cathetan ndhuwur, 50% cathetan tengah, lan 20% cathetan dhasar.

minyak esensial label pribadi australia

Sawise dicampur, ngidini paling sethithik 24 jam kanggo lenga nyampur.

minyak esensial label putih uk

Sampeyan bisa ngencerake lenga nganggo lenga pembawa, kayata jojoba, yen sampeyan pengin nggunakake topikal.

Label pribadi minyak esensial 5ml

Mesthi, nindakake riset nalika nyampur minyak atsiri. Sampeyan kudu nimbang carane saben lenga diekstrak lan apa iku bener lenga kualitas. Yen campuran sampeyan bakal digunakake sacara topikal, mesthine kudu diencerake kanthi bener. Sawise sampeyan siap, wektune kanggo botol minyak esensial label pribadi!

Minyak atsiri label pribadi allieexpress

Nyiyapake minyak esensial label pribadi kanggo didol

perusahaan minyak esensial paling apik sing nggawe label pribadi

Sawise sampeyan milih minyak esensial label pribadi lan nemokake campuran sing pas, wektune kanggo botol lan nambah label. Sampeyan bisa uga kuwatir, nanging sampeyan kudu nimbang sawetara perkara nalika ngemas minyak esensial label pribadi. Kanggo mesthekake yen produk sampeyan pancen apik, priksa dhaptar ing ngisor iki:

Label pribadi diffuser minyak atsiri paling apik

Botol: Sampeyan uga kudu ngemot lenga penting ing kaca, utamane yen lenga murni. Botol kaca coklat luwih disenengi, amarga iki biasane minangka tandha lenga murni. Botol uga kudu kedap udara.

perusahaan label pribadi minyak atsiri paling apik

Panyimpenan: Tansah simpen lenga ing papan sing adhem lan garing. Yen sampeyan nggawe lan ngedol lenga saka omah sampeyan dhewe, pawon utawa jedhing cocog kanggo panyimpenan.

Panggonan paling apik kanggo sumber produk minyak atsiri label pribadi

Labeling - Label minyak esensial kudu kalebu jeneng botani tanduran, jeneng umum, lan nuduhake yen lenga kasebut 100% murni, yen ana. Sampeyan uga kudu nyakup asal saka ekstrak lenga.

Minyak atsiri organik label pribadi paling apik

Untunge, kita bakal nggawe manawa lenga sampeyan wis dibotol kanthi bener ing Aromaeasy. Sampeyan malah bisa ngatur label dhewe lan kita nggawe campuran kanggo sampeyan!

lenga atsiri akeh label pribadi

Aromaeasy uga nawakake minyak penting label pribadi kanthi rega grosir. Kita minangka salah sawijining laboratorium perawatan kulit label pribadi pisanan ing Amerika Serikat sing uga nawakake produk kanthi akeh, kanthi rega langsung pabrikan. Sawetara kategori minyak esensial label pribadi kalebu:

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px