Bath Bomb Gift Sets

Alus lan alus ing kulit, bom mandi sing mambu mewah minangka cara sing paling apik kanggo ngalami relaksasi sing murni.

Waca liyane

Kanthi minyak atsiri sing sugih lan moisturizing lan mung sentuhan warna kanggo narik perhatian marang rezim kaendahan sampeyan.

Bom adus gembur

Ulasan wis ana, lan kita mesthi adol ing bom sing apik banget iki. Dheweke mambu kaya kembang sing nggumunake lan mewah lan nggawe bathi sajrone sawetara detik! Aroma vanilla sing lembut-utawa apa wae lenga sing sampeyan pilih-bisa dadi subtle utawa luwih penting, gumantung saka swasana ati sampeyan.

Carane nggawe bath bomb

Tambah lenga, asam sitrat lan wewangian menyang jar sing cetha, aduk kanthi becik, banjur tambah pewarna. Bungkus bath bomb alon-alon menyang tas plastik sing bisa digunakake, utawa bungkus ing bungkus plastik lan simpen ing wadhah sing disegel nganti 1 minggu.

Nggawe bath bomb

Ngaso lan ngendhokke karo bom adus jeruk seger iki. Ora ketompo carane hard sampeyan nyoba, padha bakal tetep netes nalika wektune kanggo sampeyan metu saka bak.

Bath bombs cedhak kula

Temokake bom bath ing kene. Sampeyan bakal nemokake pilihan saka sudhut Bath Bombs ing macem-macem ukuran, wangun lan werna sing cocog karo kabutuhan. Kita uga duwe kabeh wewangen sing paling populer ing toko kita! Deleng produk kita lan temokake dhewe carane gampang tuku karo kita saiki

Diy bath bomb

Ngenalke bom bath DIY! Gawe bom adus gawenan tangan sing nggumunake dhewe sing bakal dadi tambahan sing apik kanggo kesombongan sampeyan. Sembarang cara sampeyan muter karo bom adus DIY iki, lagi bound kanggo dadi hit ing bak utawa ing beting.

Kanggo nggawe bath bomb

Kanggo nggawe bom adus dhewe, tambahake salah siji saka cucian kita kanggo nyelehake menyang banyu adus, banjur selehake salah sawijining resep bom adus antioksidan iki menyang bak.

Bom bath paling apik

A bath sayah iku cara pokok kanggo unwind lan ngendhokke , nanging karo bom bath paling apik, sampeyan bisa seneng wektu ing perlu malah luwih.

Bom mandi bocah

Bom mandi iki mesthi nyenengake bocah-bocah. Dheweke nggawe pengalaman wektu adus sing nyenengake lan warni, lan ing wektu sing padha mbantu ngresiki papan kanggo bocah-bocah.

bom adus krasan

Digawe saka bahan-bahan alami, bom cilik iki bakal nggawe kulitmu cemlorot lan mambu seger lan resik!

Tabel isi

Woh-wohan / Floral / Bath Bom liyane

bom siram paling apik

woh 

adus Fizzy

babagan 

bom bath diy

liyane 

Sasaran bath bomb

Sets

Woh Bath Bombs

bom siram paling apik

Bom Mandi

∧ Bali menyang Ndhuwur

iki bom adus krasan minangka hadiah sing nyenengake lan nyenengake kanggo wong sing seneng siram ing urip sampeyan.

Waca liyane

Saben batch digawe kanthi tangan lan aku tresna banget kanggo nggawe saben wong, mula dheweke khusus banget!

Bath lan awak dianggo bath bomb

Adus kanthi pengalaman aromaterapi paling utama saka Bath and Body Works. Bom iki nggawe adus luwih nyenengake karo minyak atsiri organik, ditambah karo hadiah sing apik kanggo kanca lan kulawarga

Bahan bath bomb

Bahan-bahan alami mbantu nyuda stres, ngendhokke otot lan nyegerake kulit. Kajaba iku, bom adus iki kalebu minyak atsiri sing aman lan efektif sing menehi keuntungan aromaterapi sing apik.

Paket Bath bomb

Langkah menyang adus kanggo nemu kakehan sensori saka gondho apik. Werna iki kalebu bom adus 6 / 9 / 12 sing mesthi nggawe bau kamar mandi kaya ngimpi.

Bath bomb kanggo bocah-bocah

Cara sing nyenengake kanggo mbantu bocah-bocah dadi resik lan seger, bom mandi kanggo bocah-bocah digawe karo bahan-bahan organik sing mbantu ngresiki awak.

 

Bath Bomb Bunga

adus Fizzy

Bom Mandi Garam

∧ Bali menyang Ndhuwur

Bom adus minangka perawatan bathtime sing nyenengake sing bisa mbantu sampeyan ngendhokke lan ngendhokke.

Waca liyane

Apa sampeyan seneng ing omah utawa ing spa, siram nganggo bom bathi minangka cara sing aman lan apik kanggo detoksifikasi lan ngresiki awak.

Lavender bath bomb

Bom adus lavender nyedhiyakake adus sampeyan kanthi aroma aromatik sing nyenengake. Bom adus sing bisa dicuci iki digawe saka bahan alami lan minyak atsiri, dadi cara sing ramah lingkungan kanggo nenangake saraf lan nyiapake istirahat sore.

Bom mandi nektar

Bom mandi Nectar minangka wewangian omah mewah sing sampurna. Lembut, nyenengake lan nyenengake, nektar minangka wewangian sing paling harmonis.

Bom mandi pancuran

Digawe saka bahan alami lan vegan lengkap, bath bomb iki ora ngemot bahan kimia utawa aditif sing bisa ngganggu kulit sensitif.

 

 

 

Bom Bath liyane

bom bath diy

Bom Bath paling apik

∧ Bali menyang Ndhuwur

Bubbly lan warni, iki bom mandi pelangi bakal padhang adus karo wewangian apik tenan lan werna ayu.

Waca liyane

Bom mandi pelangi

bom bath iki bisa digunakake piyambak utawa gedhe magepokan karo bom bath liyane lan bar gelembung kanggo pengalaman fun.

Surprise bath bombs

Kagetake pikiran sampeyan kanthi bom mandi sing inspirasi liburan.

Bom mandi gelembung

Bom adus iki nggawe wektu adus nyenengake, prasaja lan santai. Dheweke duwe gelembung nyata, supaya sampeyan bisa ndeleng keajaiban! Saben bom bath gelembung duwe aroma sing beda sing bakal nggawe sampeyan seger.

Toko bom bath

Teka menyang toko bom bath lan njupuk sawetara bom bath paling apik ing planet iki. Kanthi reputasi gedhe kita, kita mung bakal nggawa sampeyan bom bath kualitas paling apik sing bisa njaluk tangan sampeyan.

Bath bomb ing banyu

Seneng adus sayah karo bom adus indulgent ing banyu! Cukup nyelehake lan nikmati!

Bom bath paling apik

Bom adus iki bakal mbantu sampeyan ngendhokke sawise dina sing suwe. Dheweke diselehake karo bahan sing nyenengake kaya lavender lan wit teh, sing bakal nggawe kulit dadi alus lan detoksifikasi.

Bath Bomb Sets

Sasaran bath bomb

Bath Bomb Gift Sets

∧ Bali menyang Ndhuwur

iki set hadiah bom bath sing dirancang khusus kanggo njaga sampeyan pampered lan anteng.

Waca liyane

Paket kasebut kalebu siji set bom mandi, sing kalebu produk buatan tangan sing apik sing ngemot minyak atsiri lan uyah alami, kanggo mbantu nyuda stres sing jero, lan energi sing nyenengake.

Paket Bath bomb

Nambani dhewe kanggo dina spa karo Bath Bomb Kit iki! Kombinasi minyak atsiri lan mineral ion ing kit iki menehi pengalaman adus sing santai lan ora kaku. Kanggo istirahat sing paling apik, pasangake bath bomb favorit karo bath fizzer utawa bar gelembung.

Bom mandi gelembung

Bom adus gelembung minangka cara sing sehat kanggo ngendhokke lan ngendhokke. Digawe karo 100% lenga organik lan gelembung nyata, produk kasebut bakal nggawe sampeyan seger sawise saben nggunakake.

Mawar bath bomb

Bom adus Rose iki minangka cara sing sampurna kanggo ambegan aroma sing nyenengake nalika sampeyan santai ing bak. Dheweke bakal nggawe kulit alus lan sumringah lan siap kanggo istirahat sore.

Apa iku bath bomb

Bom bath minangka bal cilik, biasane warna-warni sing larut ing banyu anget kanggo umpluk lan nggawe adus sing santai lan bubbly.

Grosir bath bomb

Bom adus grosir becik kanggo nambah kemewahan ing omah sampeyan. Lilin gedhe iki bisa disimpen ing ngendi wae lan digunakake ing kamar mandi lan pijet hotel, spa lan gym kanggo menehi aroma lan efek sing sugih.

 

 

Pitakonan Paling Sering

Ing Aromaeasy, kita menehi nilai dhuwur kanggo jujur ​​​​lan transparan. Kanthi fasilitas manufaktur dhewe, kita langsung pasar online menyang konsumen, supaya ora ana sing ana ing tengah. Sampeyan ora perlu ndhaptar utawa dadi anggota kanggo nikmati rega grosir sing ditawakake. Kita ora duwe "tingkat" utawa "program anggota" grosir lan eceran sing kapisah sing cenderung nambahake rega saben produk. Kajaba iku, ora ana markup tambahan kanggo "distributor" lan "pengecer" sing bakal dibutuhake yen kita uga adol ing toko utawa ing sistem pemasaran liyane. Kita mesthi regane grosir, kanggo saben pelanggan - lan tujuane yaiku kanggo mesthekake yen minyak alami lan bahan kosmetik sing paling apik kasedhiya lan terjangkau kanggo kabeh wong - saka para tukang ing bisnis wiwitan nganti sumur- prodhusèn kosmetik spesialis diadegaké.

Ing upaya kanggo njaga kabeh klien ing biaya minimal lan murah, kita ora bisa nampa panjalukan sampel gratis. Kita bakal ngisi ragad penanganan minimal kanggo conto. Entuk conto ing kene


Ya, kita ngirim kapal internasional, menyang kabeh negara utama ing donya. Kita duwe biaya pengiriman sing disubsidi kanthi diskon kanggo pangiriman ing kabeh negara utama ing donya liwat Fedex Priority International: layanan ekspres, winates wektu, bea cukai, lawang-lawang kanggo kiriman internasional (kanthi jangkoan ing saindenging jagad). Sampeyan bisa entuk biaya pengiriman sing tepat kanggo pesenan tuku kanthi mung ngetik barang sing dikarepake ing kranjang blanja, ngeklik checkout, banjur ketik rincian alamat pengiriman kanggo ndeleng pilihan pengiriman sing kasedhiya lan kutipan kanggo pesenan sampeyan.

Produk Aromaeasy bisa langsung dituku liwat kita kanthi ngubungi salah sawijining Spesialis Penjualan & Produk. Mangga email kita ing sales@aromaeasy.com lan kita bakal nemokake Perwakilan paling cedhak.

Sanalika pesenan wis digawe lan kabeh sisa imbangan wis rampung, karya sampeyan bakal dikirim ing wektu sing paling awal. Wektu kiriman bisa beda-beda adhedhasar negara tujuan lan cara pengiriman sing sampeyan pilih. Sampeyan bakal nampa email konfirmasi kanthi rincian pengiriman sawise pesenan wis dikirim.

Yen sampeyan ngarep-arep, sampeyan bisa ngatur kanggo ngirim saka fasilitas kita menyang lokasi sing dikarepake. Yen sampeyan seneng, kita bisa nulungi proses kasebut lan nemokake pilihan transportasi sing paling apik kanggo sampeyan. Ing kasus kaya mengkono, kita bakal seneng nulungi sampeyan lan mbusak pitakonan nalika ngirim. Priksa manawa alamat pengiriman sing bener diwenehake, amarga kita ora bisa ngarahake pesenan yen lagi transit menyang panggonan sing dituju. Sanadyan, yen sampeyan milih milih perusahaan transportasi dhewe, kita ora tanggung jawab babagan iki.

Wektu produksi antarane 1 lan 2 minggu (ora kalebu wektu pangiriman). Ing kasus khusus, wektu pangiriman kanggo produk khusus antarane 1 lan 3 minggu.

Toko Miturut Katalog

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.