Kawicaksanan GROSIR

Minimal Order Quantity: 

Jumlah tuku paling sithik yaiku $ 150.00 (USD). Kabeh produk & rega bisa diganti & kasedhiyan mangsan.

Pembayaran: 

Kita nampa kabeh kertu kredit utama (AMEX, M / C, Visa, Discover), T / T. Paypal. Kabeh pembayaran bakal dikoleksi nalika tuku.

Adol Barang Kita:

Kabeh produk bisa uga ora didol utawa diiklanake ing situs web apa wae, luwih murah tinimbang rega sing kacathet ing situs web. Produk sing didol ing toko kudu didol ing MSRP. Diskon didol kanthi ritel mung diidini yen stok isih ana sawise musim. Minyak esensial ora bisa didol maneh menyang grosir liyane kanggo keperluan ritel & ora bisa didol kanthi online utawa ing toko menyang toko grosir utawa diskon.

Pembatalan:

Kita paling apik kanggo ngirim barang sajrone 5 dina kerja & amarga cepet banget, jendhela kanggo mbatalake pesenan cendhak banget. Yen panjaluk pembatalan katon sadurunge ngolah pesenan, luwih becik mbatalake pesenan sampeyan kanggo mbalekake maneh, nanging sawise pesen diproses, kita ora bisa mbatalake maneh.

Pesenan Pangowahan:

Amarga proses wektu & kasedhiyan inventaris, kita ora bisa ngurmati panjaluk kanggo pesenan sawise tuku. Coba priksa maneh kanthi tliti babagan pesenan sadurunge dikirim.

Multiple Alamat Pangiriman:

Kita mung ngirim menyang alamat pengiriman sing kasedhiya & ora bisa dikirim menyang pirang-pirang alamat. Yen sampeyan pengin pesen dikirim menyang macem-macem alamat, wenehi pesanan kanggo saben alamat pengiriman.

Bali / ijol-ijolan:

KABEH PESAN GOLONGAN APA ORA BISA dibalekake utawa diowahi.

Kirim Bali:

Yen paket bali amarga alamat sing diwenehake ora bener, kita ora tanggung jawab ngirim maneh. Kita bakal ngubungi pembeli kanggo alamat sing bener; biaya pengiriman & nangani kudu dibayar maneh sadurunge bisa ngirim paket maneh.

Ilang / Rusak dening Kantor Pos:

Yen paket sampeyan durung ditampa sajrone 3 minggu sawise nampa email kabar pengiriman (6 minggu kanggo pesenan internasional), hubungi kami.

Item / Kesalahan Pesenan Rusak:

Sanajan saben produk dipriksa kanggo jaminan kualitas sadurunge dikirim, sampeyan bisa nampa barang sing rusak. Kajaba iku, amarga kesalahan manungsa, kesalahan urutan bisa uga ditindakake. Amarga alasan kasebut, sampeyan kudu mbukak & mriksa barang yen sampeyan nampa.

Mangga wara-wara sajrone 5 dina kerja sawise nampa paket sampeyan yen ora ana pesanan sing salah. Kita ora bisa ngurmati pangowahan ing njaba jangka wektu, kaya sing kasebut ing kabijakan kita.

Pengganti Rusak:

Sawise dikabari babagan barang rusak sing wis ditampa, kita bakal kerja bareng sampeyan supaya bisa didandani. Elinga: kita ora bisa menehi diskon apa wae yen sampeyan arep adol barang sing rusak kanthi diskon.

Diskon:

Kadhangkala, kita bakal promosi barang kanthi persentase utawa tarif pangurangan kanggo pelanggan ritel. Penawaran iki ora ditrapake kanggo pesanan grosir. Kode Kupon kanggo penawaran kasebut ora bisa digunakake dening pelanggan grosir.

Pelanggaran kebijakan grosir Aromaeasy bakal mungkasi akun.

FAQ

Aku duwe pirang-pirang lokasi ing butik nanging mung nggawe siji akun kanthi online; kepiye carane nggawe pesenan kanggo kabeh yen dibutuhake dikirim menyang macem-macem lokasi?

Kita mung ngirim menyang alamat pengiriman sing kasedhiya & ora bisa dikirim menyang pirang-pirang alamat. Yen sampeyan pengin pesen dikirim menyang macem-macem alamat, wenehi pesanan kanggo saben alamat pengiriman.

Apa aku bisa nggunakake gambar sampeyan kanggo promosi produk liwat media sosial / online?

Pancen! Kita mung njaluk sampeyan ora ngowahi gambar kanthi cara apa wae & mangga dihubungake menyang media sosial.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan proses Grosir & kabijakan, mangga hubungi kita.

Apa aku bisa adol maneh PuffCuff ing Amazon Marketplace?

Ya bisa. Kabeh produk bisa uga ora didol utawa diiklanake ing Amazon.com kanthi rega murah saka situs web. 

Apa sampeyan nawakake pengiriman internasional?

Ya, kita ngirim kabeh pesenan internasional liwat DHL utawa FedEx Priority Mail International. Pengiriman internasional kudu ngresiki bea cukai ing negara sing dituju. Pelanggan internasional tanggung jawab kanggo tugas bea cukai, pajak, lan biaya pabean sing bisa ditrapake paket kasebut. Biaya tambahan kasebut ora kalebu ing ongkos kirim / nangani. Ngidini wektu pangiriman 5 - 7 minggu. Kanggo akeh pasar utama, jumlah dina sing nyata bisa beda-beda adhedhasar tundha asal lan adat istiadat.

Apa aku bisa ngganti jeneng AromaEasy kanggo didol ing situsku utawa ing toko?

Nanging kudu disetujoni dening kita

Apa aku bisa mbungkus maneh PuffCuff kanggo didol ing situsku utawa ing toko?

Nanging kudu disetujoni dening kita

Apa sampeyan njupuk COD?

NO. Kita duwe macem-macem pilihan pembayaran kalebu kemampuan mbayar kanthi macem-macem kertu kredit lan debit nanging ora nawakake opsi kanggo COD

Apa garansi kanggo diffuser aroma?

Garansi 1 taun, setaun luwih dawa tinimbang liyane!

Sampel GRATIS kasedhiya kanggo Grosir:

  • Kita mung njaluk conto sampel gratis kaping siji saben perusahaan.
  • Sampel diwatesi dadi siji saben minyak
  • Sampel gratis. Kita bisa ngirim menyang sampeyan, nanging sampeyan ngurus pangiriman saka FedEx.
  • Sawetara minyak sing larang banget kaya Rose lan pirang-pirang minyak uga bakal dikenani biaya sithik
  • Saben pelanggan diwatesi kanggo entuk 6 conto minyak esensial gratis.
  • Saben pelanggan diwatesi kanggo entuk 1 conto diffuser gratis.

Kepiye Minyak Penting Label Penting?

  • Kita bisa nggawe lan nyithak label kanggo sampeyan kanthi ragad siji-siji utawa sampeyan menehi label lan bahan kemasan marang kita.
  • Banjur menehi botol, tutup, label, lan ngemas pesenan lan kirim menyang sampeyan utawa tujuan sing sampeyan pilih.
  • Kita bisa ngatasi pesenan cilik (udakara 100 botol) lan pesenan gedhe (luwih saka 10,000).
  • Ora Ana Syarat Pesenan Minimal, AromaEasy minangka salah sawijining distributor label pribadi minyak esensial sing ora mbutuhake pesenan minimal. Sanajan sampeyan duwe bisnis cilik utawa praktisi siji sing ngluncurake bisnis sampeyan, luwih becik menehi konsultasi label pribadi khusus kanggo mbantu sampeyan miwiti. Sampeyan bisa ngandelake pitulung kanggo ngenali minyak esensial utawa campuran sing paling cocog karo kabutuhan klien.
  • Gampang! Cukup takon ing ngisor iki lan sampeyan bakal langsung entuk informasi.
  • Ana ragad persiyapan kaping siji 200 USD kanggo desain label, gumantung saka ukuran pesenan sampeyan. Ora dikenani biaya kanggo nyithak sawise ragad persiyapan dhisikan sepisan.

Download Katalog: Klik kene