Масовно етерично масло Трговија на големо

Комплетен избор на 100% чисти и природни терапевтски етерични масла добиени од органски одгледани ароматични растенија и купени од внимателно проверена мрежа на најугледни собирачи, фармери, дестилатори и сертифицирани добавувачи ширум светот.

Усвоивме ригорозен стандард за контрола на квалитетот и сите наши есенцијални масла се прецизно тестирани во нашата внатрешна лабораторија и потврдени преку независна трета страна за да се обезбеди највисок квалитет.

врвни добавувачи на етерични масла на големо

Список на производи за масовно есенцијално масло

Angelica Dahurica Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Виолетова есенцијално масло големо големопродажба Производител на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Василиј Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Baical Skullcap Root Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава Евтино купи каде да се купи во мене
Бергамот Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Црн пипер Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Cajeput Етерично масло големо големопродажба Производител на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Семе од морков Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Cedarwood Етерично масло големо големопродажба Производител на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Камилица Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Chuanqiong Етерично масло големо големопродажба Производител на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Цимет Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Citronella Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Clary Sage Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Clove Bud Етерично масло големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во моја близина
Семе од коријандер Етерично масло на големо големопродажба на чист добавувач на фабрика за дистрибуција се продава
Кипарис Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Еукалиптус Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Резене Етерично масло големо големопродажба Производител на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Темјан Етерично масло на големо големопродажба на чист добавувач на фабрика за дистрибуција се продава
Гераниум Етерично масло на големо големопродажба на чист добавувач на фабрика за дистрибуција се продава
Ѓумбир Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Грејпфрут Есенцијално масло на големо големопродажба на чист добавувач на фабрика за дистрибуција се продава
Зелен чај Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во моја близина
Равенсара етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Јасмин етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Juniper Berry Етерично масло големо големопродажба на чист добавувач на фабрика за дистрибуција се продава
Лаванда Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во моја близина
Лимон Етерично масло на големо големопродажба на чист добавувач на фабрика за дистрибуција се продава
Маточина Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Мандарински Етерично масло големо големопродажба Производител на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава Евтино купи каде да се купи во моја близина
Мајорам Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Мелиса етерично масло големо големопродажба Производител на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Миро етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Нероли етерично масло големо големопродажба Производител на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Niaouli Етерично масло големо големопродажба Производител на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Масовно морско оревче Етерично масло Myristica fragrans масло
Цвет од портокал Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава евтино купи каде да се купи во мене
Османтус Етерично масло големо големопродажба Производител на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Палмароса етерично масло на големо големопродажба на чист добавувач на фабрика за дистрибуција се продава
Пачули Етерично масло на големо големопродажба на чист добавувач на фабрика за дистрибуција се продава
Пеперминт Есенцијално масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Семе од коријандер Етерично масло на големо големопродажба на чист добавувач на фабрика за дистрибуција се продава
Равенсара етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Есенцијално масло од роза големопродажба на големо Производител на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Есенцијално масло од рузмарин големопродажба на големо Се продава производител на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Евтино купи каде да се купи во мене
Есенцијално масло од розово дрво големопродажба на големо Производител на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Сандалово дрво Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Scots Pine Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во моја близина
Sweet Orange Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Чајно дрво Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Мајчина душица Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во моја близина
Verbena етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Ветивер етерично масло големо големопродажба Производител на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
White Champak Етерично масло големо големопродажба Производител на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава
Бензоин етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Wintergreen етерично масло на големо големопродажба на чист добавувач на фабрика за дистрибуција се продава
Пелин Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач Се продава евтино купи каде да се купи во мене
Ylang Ylang Етерично масло на големо големопродажба на фабрика за дистрибуција на чист добавувач се продава

Најчесто поставувани прашања

Како вашите цени се толку ниски во споредба со другите компании?
Во Aromaeasy ја цениме искреноста и транспарентноста. Ние сме компанија која не е МЛМ (Маркетинг на повеќе нивоа), која продава онлајн директно на потрошувачот, со што немаме нула средни луѓе. Нема потреба да се регистрирате или да станете член за да ги искористите придобивките од нашите големопродажни цени. Немаме посебни „нивоа“ и „планови за членство“ на големо и мало, кои често завршуваат со зголемување на цената на производите за секого. Повторно, нема дополнителни ознаки за „дистрибутери“ и „трговци на мало“, кои би биле неопходни доколку продаваме и во продавници или други системи за маркетинг.

Нашите цени се секогаш на големо, за секој клиент – нашата намера отсекогаш била да обезбедиме најквалитетни природни масла и козметички состојки да бидат достапни за секого – од нови занаетчии со нови бизниси до етаблирани професионални производители на козметика.
Дали вашите масла се терапевтски квалитет?
Сите природни масла на Aromaeasy се 100% чисти, без адитиви, прекршување или разредување. Сите наши производи се ригорозно тестирани и ги исполнуваат највисоките можни стандарди. Не се користат пестициди, синтетички хемикалии, хербициди, ГМО или штетни хемикалии за време на која било фаза од процесот на одгледување или дестилирање.

Нашите доверливи добавувачи строго ги следат сите упатства за безбедност на храна/производ на USDA. Ние вршиме тестирање (Гасна хроматографија масовна спектрометрија) на секое од нашите есенцијални масла и извештаите се достапни на барање. Овие извештаи обезбедуваат расчленување на природните компоненти кои се наоѓаат во кое било дадено масло, обезбедувајќи апсолутен највисок квалитет.
Од каде доаѓаат вашите масла и други природни производи?
Нашите масла и други природни производи доаѓаат од целиот свет, од некои од најдобрите дестилатори во светот. Имаме директни куповни односи со внимателно проверената мрежа на најреномирани сертифицирани жетвари, фармери, дестилатори и добавувачи од над 65 различни земји низ светот.

Сите наши одгледувачи се посветени на чистотата и само растат или диво растат негуван растителен материјал користејќи практики на органско земјоделство. Тие мора да исполнуваат строги и бескомпромисни стандарди за квалитет пред да размислиме да купуваме од нив.
Можете лесно да го одредите потеклото на сите есенцијални масла и други природни производи во деталниот опис на нашата веб-страница. Други производи, како што се мешавини од есенцијални масла, путери за тело и свеќи со мирис на есенцијално масло, се формулирани во нашата куќа од различни состојки што ги добиваме од целиот свет.
Дали нудите бесплатни примероци?
Со цел да ги задржиме минимумите ниски и цените ниски за сите наши клиенти, ние не ги почитуваме барањата за бесплатни примероци. Ќе наплатиме мала такса за ракување за примероците. Добијте примерок овде
Како некои компании можат да понудат бесплатен превоз кога вие не го правите тоа?
Испораката никогаш не е бесплатна. Компанијата која нуди бесплатна испорака се наплаќа за товарот и вие го плаќате тој товар во рамките на цените на вашите производи.

Не многу транспарентно и не е во ваш најдобар интерес. Во Aromaeasy сакаме да ги одржуваме работите едноставни и транспарентни: нудиме најниски можни цени на сите наши производи, а вие ги плаќате вистинските тарифи за испорака користејќи ја програмата за длабок попуст што ја склучуваме годишно со нашите партнери за испорака. Ништо не е скриено.
Дали испраќате меѓународно?
Испраќаме на меѓународно ниво, низ сите големи земји во светот. Имаме огромно субвенционирани стапки за испорака низ сите поголеми земји низ светот преку услугата за меѓународен приоритет на Fedex: експресна, со определено време, царинење, од врата до врата за меѓународни пратки (која покрива низ целиот свет).
Можете да ги добиете точните трошоци за испорака за вашата нарачка со внесување на саканите ставки во вашата кошничка, кликнете на исходот, потоа внесувајќи ги деталите за адресата за испорака за да ги видите достапните опции за испорака, како и понудите за вашата нарачка.
Дали етеричните масла може да се користат внатрешно?
Не препорачуваме општа внатрешна употреба на етерични масла. Постојат неколку причини зошто не можеме да препорачаме есенцијални масла, генерално, за внатрешна употреба. Регулативите на FDA наведуваат дека промовирањето на која било супстанција како безбедна за внатрешна употреба сугерира дека таа е храна, додаток или лек, а есенцијалните масла не се сметаат за ниту една од овие работи.
Нашите 100% чисти есенцијални масла се високо концентрирани и имаат способност да предизвикаат сериозни оштетувања доколку се користат внатрешно без експертиза за нивно администрирање.
Ние веруваме дека тоа може да се направи само со голема почит кон моќта на есенцијалните масла, под водство на некој кој е квалификуван за внатрешна употреба на етерични масла и некој кој навистина ја разбира хемиската структура на секое поединечно масло. Не знаеме какви лекови, количини и алергии можеби имате и сакаме да се увериме дека нашите клиенти се безбедни. Како што рече, многу од нашите лојални клиенти ги користат нашите масла внатрешно бидејќи се со највисок квалитет на располагање, но тоа го оставаме целосно на индивидуалниот клиент.
Дали вашите етерични масла и други природни производи се сертифицирани органски?
Нашите етерични масла и други природни производи се поделени во 3 категории; сертифициран органски, органски (не сертифициран) и занаетчиски. Диво собраните масла не се одгледуваат и затоа не се подобни за сертификација.

Нарачуваме само од дестилатори кои берат диво од „чисти“ подрачја без прскање. Имаме и линија на органски масла сертифицирани од USDA. Дали треба да ви пречи фактот што некои од нашите етерични масла и природни производи не се „сертификувани органски“? Не треба и има неколку причини зошто не се залагаме за сертификација за некои од нашите есенцијални масла и природни производи.
Ние во Aromaeasy веруваме во набавка на етерични масла и други природни производи каде што најдобро се вклопуваат за да се со највисок квалитет. Ова значи дека есенцијалните масла повремено доаѓаат од растенија одгледувани во различни земји, кои немаат органски стандарди како печатот за органски сертификат USDA, бидејќи секоја земја има свои правила за органски практики. Исто така, иако фармерите кои живеат во земјите од третиот свет можат да изберат да фармаат без употреба на пестициди, нивните производи може да не се сметаат за органски поради трошоците поврзани со сертификатите. Во некои случаи, сертифицирана органска форма на есенцијално масло може дури и да не постои. Се потпираме на нашиот однос со дестилаторот и на нивното познавање на добри практики за да се осигураме дека производот се одгледува органски.

Второ, не сите производи кои USDA ги смета за органски се 100% чисти или неизвалкани. Зошто? Бидејќи според органските стандарди на USDA, „суров или преработен земјоделски производ што се продава, означува или претставува „органски“ мора да содржи…не помалку од 95% органски произведени сурови или преработени земјоделски производи“. Ова значи дека преостанатите 5% би можеле да бидат синтетички компоненти, а есенцијалното масло сепак ќе се смета за органско.

Стандардите ги регулираат процесите на компанијата и нејзините добавувачи. Ние купуваме само есенцијални масла дестилирани од органски одгледани растенија. Всушност, иако процесот на сертификација на USDA се однесува само на условите на растење и на нивоата на конечна контаминација, ние исто така многу сериозно ги сфаќаме методите на дестилација и производство на есенцијално масло, осигурувајќи дека нашите производи се 100% чисти. % чисто, неизвалкано со сите природни и терапевтски состојки. природни својства.

Затоа, имањето на ознаката „Сертифицирано органско“ не го гарантира најдобриот можен производ. Од друга страна, многу строгите стандарди на Aromaeasy ги регулираат процесите на компанијата и нејзините добавувачи. Ние купуваме само есенцијални масла дестилирани од органски одгледани растенија. Всушност, иако процесот на сертификација на USDA се однесува само на условите на растење и на нивоата на конечна контаминација, ние исто така многу сериозно ги сфаќаме методите на дестилација и производство на есенцијално масло, осигурувајќи дека нашите производи се 100% чисти. % чисто, неизвалкано со сите природни и терапевтски состојки. природни својства.
Кој е рокот на траење на вашите производи?  
Многу есенцијални масла немаат рок на траење. Етеричните масла како пачули и сандалово дрво всушност стануваат подобри со возраста. Општо земено, цитрусните масла имаат најкраток рок на траење, по што следат билките и флоралните масла, потоа дрвата и смолите, кои можат да се подобрат со текот на времето на полицата. Ова е многу општо, и искрено, сè додека се грижите за вашите есенцијални масла со правилно складирање (конзистентни температури при слаба осветленост), веројатно не треба да се грижите дали ќе ја изгубат моќта.
Како се произведуваат есенцијалните масла?
Чистите есенцијални масла може да се произведуваат со дестилација или експресија. Начинот на производство зависи од природниот растителен материјал кој се обработува. На пример, маслата од цитрус најчесто се ладно цедени („експресни“), додека за повеќето билки се користи дестилација со пареа.
Како функционира дестилацијата со пареа?  
При дестилација со пареа, растителниот материјал (како што се цвеќиња, лисја, дрво, кора, корени, семиња или кора) се става во резервоар и се внесува пареа до дното на резервоарот. Пареата поминува низ растителниот материјал, извлекувајќи ги испарливите (добрите) соединенија. Пареите потоа течат низ калем каде што се кондензираат назад во течност, која се собира во сад за прием. Оваа кондензирана течност потоа се одвојува од чистото есенцијално масло и дестилирана вода од растението.

Во овој момент, чистото есенцијално масло може да се пакува за продажба или дополнително да се обработи со процеси како што е „повторно дестилирање“. Дестилираната вода од растението се нарекува хидросол, хидросол, хербален дестилат или растителна водена есенција, која може да се продава како друг миризлив производ. Популарните хидросоли вклучуваат розова вода, вода од лаванда, вода од цветови од портокал, вода со маточина и вода од жалфија. Некои хидросоли од зеленчук имаат непријатен мирис и затоа не се продаваат.
Што се апсолути?
Апсолутите се дебели, високо концентрирани течности добиени од концентрати или смоли. Традиционално, апсолутите се прават со растворање на концентрати во етанол или друг растворувач, како што е етил алкохолот, кој ги раствора мирисните соединенија со мала молекуларна тежина. Алкохолот потоа се отстранува во втора дестилација. Значи сè што ви останува на крајот е апсолутното.

врвни добавувачи на етерични масла на големо, резерви на етерични масла на големо

Добавувач на есенцијално масло

врвни добавувачи на големо со есенцијални масла, трговија на големо со органски етерични масла

Можете да добиете чисти есенцијални масла од терапевтски квалитет, производи подготвени за етикетирање, комплетни комплети и повеќе во Aromaeasy. Ние сме еден од најголемите добавувачи на залихи на конвенционални масла, кои ги набавуваме само најквалитетните состојки и залихи од етички производители ширум светот. Така, иако никогаш не го жртвуваме квалитетот за цената, можете да ги добиете сите есенцијални масла и залихи што ви се потребни по водечки цени на пазарот без трикови. Ние нудиме дури и гаранција за задоволство и најдобра цена, бидејќи сакаме да бидете целосно задоволни со купувањето.

Добијте етерични масла со највисок квалитет

Важно е да купувате само премиум производи за да ги добиете целосните ароматерапевтски придобивки од овие масла. Вашите дифузери, разредувања и мешавини мора да ги исполнуваат истите стандарди за квалитет како и другите ваши состојки. Без разлика дали штотуку започнувате со етерични масла или сте подготвени да го проширите вашиот бизнис, можете да добиете се што ви треба по одлична цена од Aromaeasy.

Контрола на квалитет

Aromaeasy соработува со лабораторија од трета страна која обезбедува тестирање на гасна хроматографија (GC/MS) за да се потврди чистотата на нашите масла. Дополнително, обезбедуваме и CoA и MSDS за да обезбедиме безбедна употреба на нашите производи. Глобални извори

врвни добавувачи на етерични масла на големо, органски етерични масла на големо

Горди сме што одржливо ги набавуваме нашите есенцијални масла од преку 40 различни земји. Се фокусираме на долгорочни односи со нашите добавувачи за да се осигураме дека можеме да обезбедиме врвни масла по конкурентни цени.

врвни добавувачи на етерични масла на големо, дистрибутер на големо со есенцијално масло

Конкурентни стапки

Целта на Aromaeasy е да им обезбеди на сите клиенти конкурентни, достапни цени на големо. Ова го правиме со нудење на најисплатливи можни цени, и за нарачки на големо и за малопродажба.

Врвна услуга

Во Aromaeasy, задоволството на клиентите отсекогаш било наш приоритет број еден. Нашиот стручен тим е секогаш при рака да го понуди своето знаење и поддршка. Без оглед на вашите потреби, ние сме тука за вас.

врвни добавувачи на етерични масла на големо, големопродажба на етерични масла

Одржливи природни состојки, поддржани од науката

СОВРШЕНАТА ХЕМИЈА

СОВРШЕНАТА ХЕМИЈА

Не сите есенцијални масла се создадени еднакви. Ние никогаш не знаеме компромисно додавајќи ефтини синтетички материјали, загадувачи или полнила или со употреба на неетички производствени практики. Преку нашиот ригорозен процес на избор на снабдувач и нашата непоколеблива посветеност на строго тестирање на квалитетот, гарантираме дека секој производ што го продаваме е 100% чист и автентичен.
ОРГАНСКО одржливо

ОДРЛИВ

Ние се потпираме на нашите односи со дестилаторот / добавувачот и знаењето за нивните добри практики за да се осигураме дека производот е ослободен од пестициди и фалсификат.
ТРГОВСКА ИСПОРАКА НА СВЕТСКА ШИПА

СВЕТСКО МЕLESУНАРОДНА ПРЕВОЗА

Ние не сме Мрежна компанија и продаваме преку Интернет директно на нашите клиенти лоцирани во повеќе од 220 земји низ целиот свет. Нашите цени се секогаш на големо, за секој клиент; Не треба да се регистрирате или да станете член за да ги искористите нашите цени на големо. Ние исто така нудиме високо субвенционирани стапки за меѓународни пратки.

Контактирајте нѐ

Може ли да се капете со есенцијални масла | Купувајте по најдобра цена

Можете ли да се капете со есенцијални масла

Можете ли да се капете со есенцијални масла

Набавено на глобално ниво, секое есенцијално масло од арома е лесно 100% чисто и природно. Ние веруваме во употреба само од највисоко одделение. Терапевтски есенцијални масла и секоја серија е трети лица GC / MS тестирани за чистота и состав.

Уживајте во природниот мирис и терапевтски придобивки во различни производи за велнес.

се грижи за она што ти е најважно со најдобрите ресурси. И материјали кои ќе ви помогнат на вашето велнес патување. Ние нудиме широк спектар на шишиња за аптеки, книги. Влошки за полнење и алатки за одржување кои ќе ви помогнат. Извлечете максимум од дифузерите и есенцијалните масла од AromaEasy.